Milarian wéb Cortana dina Windows 10 ngan ukur tiasa nganggo Edge sareng Bing

Cortana

Windows 10 bakal ngamungkinkeun anjeun nganggo panyungsi standar salain ti Edge, komo upami anjeun nganggo Edge atanapi Internet Explorer, bakal teraskeun mempermudah panggunaan mesin anu sanés milarian sanés Bing.

Tapi dina parobihan anu bakal datang dinten ayeuna, pamilarian wéb nganggo laci Cortana dina taskbar Windows 10 moal nawiskeun pilihan sanés tibatan Bing sareng Tepi. Hayu urang nyarios Cortana tina Windows 10 moal nganggo mesin pencari atanapi browser sanés Bing atanapi Edge.

Penjelasan Microsoft nyaéta yén anjeunna ngalakukeun parobihan ieu éta disababkeun ku kamampuan 'pinter' anu parantos didamelna asistén pribadi anjeun Cortana, sareng integrasi anu diperyogikeun pikeun browser sareng mesin pencari. Conto anu anjeunna pasihkeun nyaéta lamun milarian "Pizza Hut" di Cortana, nalika aranjeunna dibuka di Edge, éta bakal nunjukkeun lokasi, alamat sareng inpormasi anu diperkaya. Rencana na pikeun fitur ieu janten langkung serbaguna sareng langkung jembar sahingga Cortana tiasa dipenta mésér tikét pikeun konsér Foo Fighters sareng Windows bakal ngurus milarian anu pantes pikeun nasabah langsung angkat.

Integrasi ieu ngabutuhkeun pamahaman sababaraha entitas sareng inpormasi semantik pikeun naon anu dipilari sareng kumaha nampilkeun data ieu. Microsoft tiasa nawiskeun na dina platform nyalira, tapi henteu ngagaduhan cara pikeun ngalakukeunana ka batur mesin pencari atanapi pangotéktak, janten éta ngagentoskeun rohangan éta dina taskbar Windows 10 kana panggunaan eksplisit Bing sareng Tepi.

Pasti ieu moal ningkatkeun panggunaan Tepi sareng Bing, sanaos nyatana, Microsoft parantos ngalaporkeun yén panggunaan mesin pencari na geus tumuh saprak integrasi sareng Windows 10. Ku ngahijina langkung jero, éta tiasa ningkatkeun panggunaanna, tapi anu sanés bakal hilap kana rohangan éta dina taskbar pikeun milarian anu tangtu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.