Kumaha carana ngadamel ménu mimiti Windows 10 langkung ageung

Mimitian ménu dina Windows 10

Menu mimiti mangrupikeun salah sahiji elemen anu paling ciri sareng penting dina Windows. Dina kasus vérsi sistem operasi anu pangénggalna, kami gaduh gabungan antara vérsi anu munggaran sareng Kotak anu kawéntar anu parantos kami tingali dirilis dina Windows 8. Sareng, dina aspék ieu, naha anjeun resep atanapi henteu, éta masih jalan pintas anu béda pikeun aplikasi.

Nanging, masalahna nyaéta upami anjeun badé nempatkeun seueur teuing anjeun moal tiasa ngalakukeunana, kumargi sanaos anjeun ngadeukeutan ujungna pilihan pikeun ngarobih ukuranana nembongan, éta henteu tiasa didamel ageung teuing. Alternatipna anjeun tiasa nembongkeun ménu mimiti dina layar pinuh, tapi ning bisi anjeun teu hoyong ngalakukeun ieu anjeun masih gaduh kamungkinan séjén.

Ieu kumaha anjeun tiasa ngagedéan ukuran ménu mimiti dina Windows 10

Sakumaha urang disebatkeun, dina hal ieu gumantung kana karesep anjeun meureun gunana pikeun ngalegaan ukuran ménu mimiti. Salaku tambahan, éta mangrupikeun hal anu anjeun bakal tiasa ngahontal ku ngan ngaktifkeun hiji pilihan dina setélan sareng ku éta anjeun bakal tiasa nyetél ukuran anu anjeun pikahoyong upami anjeun pikahoyong.

Keur kitu, anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu:

  1. Aksés ka setélan windows ti mimiti aksés ménu atanapi ku mencét pintasan keyboard Win + I.
  2. Dina ménu awal, pilih anu Pilihan "Personalisasi".
  3. Dina palang kénca, pilih anu menu kustomisasi "Start".
  4. Diantara pilihan anu muncul, tandana saklar anu dingaranan "Show more ikon on Start".
Mimitian ménu dina Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Ieu sacara otomatis ngajawab masalah sareng menu Start Windows

Témbongkeun langkung seueur ikon dina menu Mimitian Windows 10

Sakali anjeun parantos ngaktipkeun pilihan anu dimaksud, anjeun bakal ningali kumaha menu mimiti Windows 10 bakal ngagaduhan anu langkung ageung. Ayeuna, anu matak nyaéta anjeun bakal tiasa ngarobih ukuranana sakumaha karesep anjeun pikeun ngajantenkeun sakumaha anu anjeun pikahoyong tina ujung na. Salaku tambahan, sanaos sacara standar nalika ngonpigurasikeun desain ieu aya sababaraha rohangan kosong, ikon tiasa ditempatkeun di jerona tanpa masalah.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.