Janten anjeun tiasa nyobian versi alarm sareng jam énggal kalayan antar muka dina komputer anjeun

Alarm sareng jam

Sakumaha anjeun panginten parantos terang, Microsoft damel kanggo nyiptakeun vérsi kalayan desain Windows 10 anu direnovasi dina hal sababaraha aplikasi, hal anu umumna dipikaresep. Versi cenah bakal dileupaskeun nalika usum gugur taun ieu, kumargi kamekaranna peryogi seueur waktos. Nanging, éta parantos dimungkinkeun pikeun nguji sababaraha aplikasi.

Sareng éta, sakedik-sakedik ti Microsoft aranjeunna ngaluncurkeun pembaruan tina sababaraha aplikasi anu kalebet kana sistem operasi éta nyalira, sahingga dimungkinkeun pikeun nguji parobihan anu anyar sanaos vérsi anu anyar tina Windows 10 henteu acan sumping , sareng ayeuna tiasa pikeun nguji vérsi alarm anyar sareng aplikasi jam kalayan gampang.

Coba versi alarm sareng jam anyar dina Windows 10

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, sanaos leres yén Microsoft masih ngagarap desain ulang Windows 10 anu badé sumping sareng Sun Valley, pikeun wartos ayeuna parantos katingali sateuacanna. Sareng éta, Nalika ngamutahirkeun aplikasi Alarm sareng Jam dipasang sacara standar dina sistem operasi, dimungkinkeun pikeun ningali interface anyar anu sami pisan sareng anu kedah sumping kalayan vérsi Windows anyar ieu.

Antarmuka Alarm sareng Jam Anyar dina Windows 10

alarem
Tulisan anu aya hubunganana:
Naha alarem disada nalika komputer kuring pareum?

Ku alatan éta, pikeun tiasa nampi aplikasi Alarm sareng Jam ieu versi anyar, sareng tiasa ngaganggu parobihan dina tingkat desain anu diarepkeun ku vérsi Sun Valley, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngamutahirkeun aplikasi ti toko Windows éta, hal anu anjeun tiasa gampil lakukeun ngalangkungan tautan ieu.

Kanggo ayeuna ieu hiji-hijina aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ningali antarbeungeut ieu, sareng ayeuna sayogi pikeun sadaya pangguna anu hoyong ngalangkungan Microsoft Store. Salaku tambahan, antukna waktos éta bakal diperbarui pikeun sadaya pangguna sareng pembaruan otomatis diaktipkeun di toko cenah, sanaos sacara resmi bakal sumping dina usum gugur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.