Janten anjeun tiasa muterkeun pidéo dina Windows 10 tanpa masang nanaon

Éditor pidéo

Nalika ningali pidéo, mungkin waé aya alesan salami prosés ngabongkar éta parantos tos atanapi mirip, sahingga rada sesah ningali. Ieu lumrah di kalangan alat nu bagerak khususna, sabab henteu dirékam leres dina sababaraha waktos.

Nanging, nalika ngeunaan muterkeun pidéo leres-leres Henteu perlu pikeun ngaunduh salah sahiji jinis pakakas atanapi nganggo Internét upami anjeun ngagaduhan Windows 10 dipasang dina komputer, kusabab éditor anu ngahijikeun sistem operasi parantos ngamungkinkeun anjeun muterkeun pidéo éta tanpa aya masalah, sanaos henteu tiasa diaksés sadayana.

Kumaha carana muterkeun pidéo dina Windows 10 tanpa masang program

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, dina hal ieu sareng Windows 10 alat parantos dilebetkeun pikeun tiasa muterkeun pidéo anu anjeun pikahoyong ku cara anu saderhana. Pikeun ngaksésna, anjeun kedah heula, nganggo bilah teangan Windows, milari "Video Editor", sabab mangrupikeun perpanjangan tina aplikasi poto sareng, ku alatan éta, éta henteu gampang diakses sakumaha aplikasi sanés.

Layar Mimitian Editor Video Windows 10

Kalayan parantos réngsé, pikeun muterkeun pidéo anjeun anjeun kedah pencét dina tombol "Proyék pidéo Anyar", anu bakal muka jandéla énggal dimana anjeun tiasa sacara gampang ngédit pidéo anjeun. Tuh, Nganggo tombol "Tambihkeun" di luhur, anjeun tiasa nambihan pidéo anu anjeun pikahoyong anu anjeun hoyong puteran. Anjeun ngan ukur kedah milih éta dina file explorer, sareng éta bakal muncul dina daptar pidéo.

Pidio
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha motong video dina Windows 10 tanpa masang nanaon

Puterkeun pidéo dina Windows 10 tanpa masang nanaon

Ku ieu dilakukeun, anjeun ngan ukur kedah ningali tombol puteran anu nembongan dina alat, pas handapeun tampilan playback. Ku mencét éta, anjeun bakal tiasa ningali kumaha program masihan kamungkinan nempatkeun pidéo sareng posisi anu anjeun pikahoyong. Engké, pikeun tiasa nyimpen, anjeun ngan ukur peryogi pencét dina "Tungtung video" di katuhu luhur pikeun bisa ngékspor eusi.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.