Naha Windows 10 lambat

Windows 10

Sabulan mangbulan-bulan katukang paling dipikaresep, komputer urang bakal mimiti ngalaunan tibatan biasana. Éta henteu kajantenan dina sadaya kasus, kusabab alat-alatna henteu lami ku waktos, tapi kalemesanna kusabab pamasangan aplikasi anu teras-terasan, aplikasi anu henteu leres-leres urang mangpaatkeun, tapi kami ngalakukeun éta pikeun kanyataan anu gampang dipasang. aranjeunna sareng ningali naon anu aranjeunna lakukeun.

Masalah alit / ageung ieu anu ku sababaraha pangguna teu ngagaduhan solusi anu nyata, sabab hiji-hijina cara pikeun méréskeun gangguan alatna nyaéta leres-leres pasang deui salinan Windows 10 kami. Upami komputer anjeun laun sareng anjeun sanés salah sahiji anu teras-terasan masang aplikasi, maka kami bakal nunjukkeun kumaha cara ngajawabna.

Sababaraha aplikasi gaduh kabiasaan masang nyalira di mimiti komputer urang, supados ngamimitian langkung gancang nalika urang ngajalankeunana. Google Chrome dina hajatanna pikeun menerkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji panyungsi anu gancang, éta mangrupikeun bagian tina jinis aplikasi ieu, sapertos antivirus.

Naha Windows 10 lambat

Upami urang hoyong komputer urang tiasa dianggo sami sareng dinten anu mimiti, hal anu mimiti anu kedah urang lakukeun nyaéta ngaleungitkeun sadaya aplikasi anu Aranjeunna parantos sneak kana ngamimitian tim kami. Pikeun ngalakukeun ieu urang kedah aksés ka task manager teras pencét dua kali kana aplikasi anu dimimitian sasarengan sareng sistem urang sareng pilih Nonaktipkeun ti mimiti.

Ku cara kieu, nalika urang badé ngajalankeun Google Chrome, contona, tim kami éta bakal langkung lami tibatan biasa ngaji. Dina kasus antivirus, urang kedah émut yén upami urang mareumanana ti mimiti, nalika ngadeteksi naon waé jinis file anu tiasa ngainféksi sistem kami, éta bakal rentan, janten perlu urang laksanakeun sateuacan ngaunduh file naon waé ti internét atanapi ngan saukur sateuacan muka email.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.