Crying Suns, éksplorasi sareng strategi permainan gratis pikeun waktos anu kawates

Ceurik Panonpoe

Kaulinan anu dipasihkeun ku jalma-jalma ti Epic Games minggu ayeuna nyaéta Crying Suns, kaulinan éksplorasi sareng strategi anu ngagaduhan harga biasa 21,99 euro, harga anu diréduksi janten nol dugi ka 14 Januari payun jam 5 siang (waktos Spanyol).

Dina judul ieu kami nempatkeun diri dina sapatu tina hiji laksamana anu ningali kumaha karajaanna parantos murag. Judul ieu ngajukeun urang pikeun milarian anu leres ngeunaan tumiba karajaan dina carita anu ngingetkeun urang novél Yayasan Isaac Asimov, Dune sareng Battlestar Galactica.

Judul ieu nyaéta roguelite tina Éksplorasi luar angkasa dimana urang kedah master ngempur taktis, ngumbara ti planét ka planét sareng ngalengkepan langkung ti 300 misi pikeun milari carita anu nyababkeun pupusna karajaan ngaliwatan 6 bab.

Dina raraga nampi gelar ieu, tim kami kedah dikelola ku a 2 GHz Intel Core 2.5 Duo, 4 GB RAM sareng 2 GB rohangan panyimpenan. Grafik kedah sahenteuna 1 GB mémori. Sora téks na éksklusif dina basa Inggris, tapi sanés téks-téksna, anu ditarjamahkeun kana basa Spanyol ti Spanyol.

Kumaha ngaunduh Crying Suns gratis sareng salamina

Pikeun ngaunduh Crying Suns gratis sareng salamina, hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta nyiptakeun akun gratis di Epic Games Store (henteu kedah ngalebetkeun metode pamayaran naon waé). Engké, urang kedah ngaunduh installer anu masihan kami aksés ka toko pikeun tiasa mésér sareng ngaunduh judul naon waé.

Dina bagian Toko, urang milarian judul ieu teras pencét Kéngingkeun sahingga Crying Suns tetep aya hubunganana sareng akun urang salamina. Ieu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngaunduh iraha waé anu dipikahoyong, nalika urang gaduh cukup ruang atanapi nalika urang ngagaduhan waktos pikeun maénkeunana.

Émut: Judul ieu sayogi gratis ngan dugi ka 14 Januari payun jam 5 siang (waktos Spanyol).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.