Naon sareng kumaha cara ngagunakeun Word Online

Microsoft Word

Microsoft Word mangrupikeun éditor dokumén anu terkenal di dunya, dianggo ku jutaan jalma. Sanaos mangrupikeun alat anu penting pikeun seueur jalma, éta mangrupikeun hal anu ngagaduhan watesan anu pasti. Salah sahiji anu paling penting nyaéta kami henteu tiasa teras aksés tina komputer naon waé pikeun ngédit dokumén, kacuali kami parantos nyatakeun dokumén dina surat, awan atanapi dina pendrive.

Kusabab kitu, Word Online diluncurkeun bari katukang, salaku solusi pikeun masalah ieu. Kamungkinan ieu versi ieu hurung wawuh pikeun sababaraha, tapi kami bakal nyaritakeun sadayana ngeunaan ieu di handap, sahingga anjeun terang naha éta mangrupikeun pilihan anu panginten tiasa dianggo dina kasus anjeun. Kusabab éta ngagaduhan kaunggulan anu dipikaresep anu dipikaresep ku seueur jalma.

Naon Kecap Online

Kecap poto online

Sakumaha urang tiasa terang tina namina, Word Online nyaéta versi éditor dokumén anu dianggo online. Mangrupikeun vérsi anu kami aksés ngalangkungan pangotéktak dina komputer, sahingga ngamungkinkeun urang pikeun aksés henteu paduli dimana urang ayana. Anu pastina ngabantosan kami pikeun ngédit dokumén dimana-mana ku cara saderhana.

Éta ngajaga seueur fungsi éditor aslina, sanaos urang teu tiasa ngalakukeun persis sami dina sadaya kasus. Tapi Word Online mangrupikeun cara anu saé pikeun ngédit dokumén online, tina alat naon waé. Kusabab urang ngan kedah ngalebetkeun akun Microsoft urang pikeun tiasa ngédit dokumén atanapi ngaksés kana anu parantos kami éditan.

Pikeun tiasa nganggo Word Online urang ngan ukur kedah nganggo akun Microsoft sareng gaduh konéksi Internét, upami kitu kami moal tiasa ngédit nanaon. Minuhan dua sarat ieu urang bakal tiasa ngédit dokumén nganggo vérsi ieu sepanjang waktos. Janten gampang pisan dianggo dina hal ieu. Kusabab kitu, nalika anjeun parantos gaduh akun (upami anjeun nganggo Outlook atanapi Skype anjeun moal kedah ngadamel anu énggal), dina hal ieu anjeun bakal tiasa aksés dina éditor ieu tina editor dokumen. Janten mangrupikeun hal anu saderhana pisan kanggo dianggo dina hal ieu.

Kumaha carana éta dipaké

Kecap Online

Pikeun ngagunakeun Word Online dina komputer, tablet atanapi smartphone, anjeun tiasa sacara gampang ngalebetkeun halaman wéb na, dina tautan ieu. Dina wéb ieu urang bakal dipenta pikeun log in nganggo akun Microsoft. Janten upami anjeun teu gaduh, éta aya dina wéb dimana anjeun kedah nyiptakeunana, saléngkah-saléngkah, sanaos ieu mangrupikeun waktos anu peryogi sakedik pisan waktos. Janten upami anjeun gaduh akun, anjeun tiasa lebet kana akun sareng aksés kana éditor. Urang kedah pencét kana ikon na pikeun ngaksésna.

Sakali di jero, anjeun tiasa ningali éta panganteur idéntik sareng anu biasana di Word. Janten ampir teu aya parobihan ogé moal aya masalah nalika ngédit dokumén. Sakumaha anu parantos kami sebatkeun sateuacanna, éta mangrupikeun vérsi anu rada saderhana, anu hartosna henteu sadayana fungsi sayogi di dinya, sahingga ngawatesan sadayana anu tiasa urang lakukeun ku éditor ieu. Sanaon fungsi utama anu aya dina Word nyaéta dina Word Online. Sacara prinsip, henteu aya masalah anu kedah ditempuh nalika ngédit dokumén nganggo versi online ieu.

Sadaya dokumén anu kami edit dina Word Online disimpen sacara otomatis unggal sababaraha detik. Salin dokumén anu ceuk, anu janten disimpen sareng aman, disimpen dina One Drive. Ieu ngamungkinkeun kami pikeun aksés kana éta sepanjang waktos. Janten urang henteu kedah sieun yén data bakal leungit dina dokumén anu kami éditan, sabab sadayana bakal disimpen sampurna sareng teras tiasa diaksés. Éta pastina mangrupikeun hal anu paling penting nalika nganggo éditor ieu, anu tiasa urang aksés dina sadaya jinis alat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.