Naon sareng kumaha cara ngaunduh RetroArch dina Windows

RetroArch Resmi

Kaulinan Retro gaduh waktos anu saé ayeuna. Ayana aranjeunna parantos ningkat, sareng urang langkung sering ningali aranjeunna dina sababaraha platform, kalebet Windows. Kusabab kitu, seueur pangguna milarian émulator anu mana aranjeunna tiasa ngaraosan jinis kaulinan ieu deui. Pilihan anu saé pikeun pangguna ieu nyaéta RetroArch, émulator.

Kami badé carioskeun sakedik langkung seueur ngeunaan RetroArch di handap, Sangkan anjeun tiasa terang naha éta mangrupikeun hal anu pikaresepeun atanapi henteu pikeun anjeun. Ogé cara anjeun tiasa ngaunduh sacara gampang dina komputer Windows anjeun.

Janten sakali anjeun terang naon éta, meureun aya pangguna anu resep ngaunduh éta. Janten urang bakal nyaritakeun kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta dina komputer dina sababaraha léngkah saderhana. Mimiti urang bakal nyaritakeun naon éta sareng naon éta pikeun.

Naon RetroArch

Windows RetroArch

Sanaos kami parantos nyarios yén éta mangrupikeun émulator, lKanyataanna nyaéta RetroArch mangrupikeun aplikasi anu sayogi pikeun komputer Windows. Éta mangrupikeun aplikasi anu janten dasar pikeun masang émulator anu sanés, sahingga urang tiasa maénkeun kaulinan retro favorit urang sareng ngajalankeun ROM. Janten upami urang ngaunduh aplikasi ieu, urang tiasa ngunduh émulator naon waé.

Janten aplikasi anu serbaguna pisan, anu ngajantenkeun padamelan urang langkung gampil sareng ngahindaran kedah masang aplikasi anu béda-béda gumantung kana émulator. RetroArch dumasar kana sistem modular, anu ngamungkinkeun sababaraha inti dimuat kana éta, tina aplikasi éta sorangan. Deui alesan anu ngajantenkeun pilihan anu raoseun pisan.

RetroArch tiasa dipasang dina komputer Windows urang. Sanaos kanyataanna nyaéta nyaéta aplikasi multiplatform, janten upami anjeun resep, anjeun tiasa kéngingkeun éta dina sistem operasi anu sanés. Éta cocog sareng Windows, iOS, Android sareng sababaraha konsol sapertos PlayStation 3, Xbox 360 atanapi Nintendo Wii, sareng anu sanésna. Janten anjeun tiasa nganggo dina seueur kasus.

Kauntungan hébat éta nawiskeun kami nyaéta tiasa ngamuat sadaya jinis émulator di dinya. Dina pengertian ieu, aranjeunna henteu nguciwakeun ogé, sabab urang ngagaduhan Pilihan ageung emulator anu tiasa urang pasang di RetroArch. Janten paduli naon waé kaulinan retro favorit anjeun, anjeun bakal tiasa ngaraosan éta, berkat kasaluyuan lega pikeun aplikasi ieu.

Urang tiasa masang émulator pikeun Nintendo 64, Atari, DOS, Game Boy, Sega Master System, NES, PlayStation, PSP atanapi Game Boy Advance, diantara batur. Salian ti cocog sareng aranjeunna, urang tiasa nganggo jinis kontrol naon waé. Éta ogé cocog sareng ieu, anu bakal ngamungkinkeun kami ngaraosan pangalaman anu langkung mirip anu aslina nalika urang maénkeun.

Pondokna, RetroArch mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun aranjeunna pangguna anu resep kana kaulinan retro sareng aranjeunna hoyong tiasa ngaraosan éta dina komputer Windows. Hatur nuhun kana aplikasi ieu, éta bakal langkung gampang pikeun maénkeun éta. Salaku tambahan, anjeun tiasa nyimpen heula sadaya kaulinan anjeun.

Kumaha ngaunduh RetroArch dina Windows

RetroArch unduh

Sakumaha urang parantos nyarios, éta mangrupikeun aplikasi multiplatform. Dina kasus Windows, cocog sareng kaseueuran vérsi sistem operasi. Janten vérsi anu anjeun anggo henteu penting pisan, sabab anjeun bakal tiasa nganggo RetroArch dina komputer anjeun. Pikeun ngaunduh, urang ngan saukur kedah kana ieu link.

Di jerona urang bakal ningali sadaya vérsi anu cocog. Hiji-hijina hal anu bakal urang lakukeun nyaéta pilih nVersi kami tina sistem operasi sareng upami éta 32 atanapi 64 bit. Detil ieu penting, tapi anjeun parantos terang. Sakali aplikasi diunduh, anjeun ngan saukur kedah nuturkeun prosés pamasanganana, anu moal masihan anjeun masalah, kusabab sadayana aya step by step.

Janten dina sababaraha menit, anjeun bakal tiasa ngaraosan RetroArch dina komputer Windows anjeun. Teras kumaha resep émulator konsol retro naon anu anjeun hoyongkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.