Ieu mangrupikeun warta yén Windows 10 Anniversary Update bakal nawiskeun kami

Windows 10

Windows 10 bakal pendak taun kahijina di pasar dina sababaraha jam ka payun sareng ngagungkeun éta Microsoft bakal ngaluncurkeun pembaruan anu énggal sareng hébat sistem operasi na anu anyar. Tanggal 2 Agustus, sadayana direncanakeun supados Pembaruan Ulang taun Windows 10 que bakal sumping dieusian ku warta sareng paningkatan anu mana sadaya pangguna tiasa kéngingkeun performa anu saé.

Versi anyar tina sistem operasi anu paling populér sareng dianggo di dunya nyaéta parangkat lunak anu henteu acan réngsé, anu, sakumaha anu parantos diumumkeun ku Microsoft ti mimiti presentasi resmi na, bakal teras teras di teraskeun. Buktina ieu mangrupikeun pembaruan anu teras-terasan anu dileupaskeun ti Redmond, sareng éta bakal aya puncak na ku datangna Anniversary Update.

Sakumaha anu parantos kami béjakeun ka anjeun, berita sareng paningkatanna seueur, tapi dinten ieu sareng ngalangkungan tulisan ieu kami hoyong nunjukkeun anu paling penting anu tiasa urang mimitian nganggo ti 2 Agustus, tanggal dimana éta bakal resmi disayogikeun pikeun pangguna sakumna dunya.

Parobihan zona waktos otomatis

Windows 10

Pembaruan Windows anu anyar bakal nawiskeun solusi pikeun masalah anu janten beurat teuing pikeun seueur pangguna sareng éta sanés kajantenan kedah nyaluyukeun waktos alat kami unggal-unggal urang ngarobah zona waktos. Ayeuna Kalayan datangna Pembaruan Anniversary, parobihan zona waktos bakal dilaksanakeun sacara otomatis tanpa urang kedah campuh iraha waé.

Fungsi ieu mangrupikeun hal anu aya dina vérsi Windows sanés sareng sistem operasi sanésna, sareng teu dipikaterang yén éta henteu sayogi di Windows 10. Dinten 2 Agustus payun, upami sering indit-inditan anjeun moal kedah ningali deui sareng tangtu ragu jam alat anjeun.

Parobihan penting dina panganteur

Antarbeungeut Windows 10 ningkat pisan dibandingkeun sareng Windows 8, nawiskeun kami gambar anu ngingetkeun urang kana naon anu urang tingali dina Windows 7 sareng sajumlah pangguna ageung resep pisan. Barudak di Satya Nadella terang yén panganteur vérsi anyar sistem operasi kedah ningkat, sareng ku pembaruan énggal ieu urang bakal ningali kumaha kamajuan sareng berita diwanohkeun.

Diantarana waé nyaéta téma poék anu bakal muncul dina aplikasi asli éta sareng éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngamangpaatkeun alat urang dina kaayaan lampu anu tangtu. Salaku tambahan kami ogé bakal ningali kumaha ti ayeuna, Kotak Langsung, ngarahkeun kami kana inpormasi anu dituduhkeun. Dugi ka ayeuna urang tiasa ningali sakedik berita, tapi urang teu tiasa maca lengkep, aya anu henteu logis, sabab solusina bakal dipendakan ku Anniversary Update.

Tungtungna urang ogé bakal ningali kumaha Pusat Kegiatan sareng Menu Mimiti ngalaman parobihan ageung dina desain sareng fungsina, sareng sabab éta pisan ningkatkeun salah sahiji kalemahan Windows 10 anu henteu sanés nyaéta sanésna dianggo dina modeu tablet.

Perbaikan Cortana

Cortana

Cortana, Asistén sora Microsoft, mangrupikeun salah sahiji kabaruan anu hébat anu disayogikeun ku Windows 10 ampir sataun katukang. Saatos dipuji pisan ku sajumlah pangguna, kalayan sumpingna pembaruan hébat anu anyar ieu kami bakal ningali kumaha carana ningkatkeun pisan, nyandak léngkah anyar.

Diantara novelty anu diarepkeun nyaéta kamampuan pikeun berinteraksi sareng Cortana tina layar konci Windows 10, ngamungkinkeun urang nyarios "Hello Cortana" sareng ngalakukeun sababaraha fungsi tanpa kedah muka konci komputer urang.

Salaku tambahan, urang bakal mendakan paningkatan anu penting dina hal inpormasi anu disayogikeun, réspon anu langkung pinter sareng di luhur sadayana langkung lengkep sareng tepat.

Windows Tumbu

Windows Tumbu bakal janten salah sahiji novelty hébat anu dibutuhkeun ku Anniversary Update sareng éta bakal ngijinkeun pangguna naon waé pikeun nganggo stylus pikeun ngalaksanakeun sababaraha padamelan. Diantarana nyaéta nyerat di luhur aplikasi naon, nyandak catetan atanapi interaksi sareng sistem ku cara anu teu aya dugi ka ayeuna.

Pungsionalitas anyar ieu bakal pikaresepeun pisan dina alat toél sareng alat Surface, kumargi saat ieu henteu seueur teuing laptop atanapi desktop anu nganggo layar sentuh.

Ekstensi datang ka Microsoft Edge

microsoft edge

Microsoft Tepi Éta mangrupikeun peramban wéb anyar Microsoft, anu dipasang sacara asli di Windows 10 sareng anu ngagantikeun Internet Explorer anu sok dikritik. Parangkat lunak anyar ieu masih ngagaduhan jalan anu panjang pikeun dijantenkeun, contona, dina tingkat Google Chrome, sareng salah sahiji hal anu urang sadayana sono pisan nyaéta panyambung.

Untungna Kalayan datangna Anniversary Uupdate kami bakal ningali kumaha panyambaranna sumping dina cara resmi ka Microsoft Edge pikeun ngajantenkeun wéb Redmond anyar langkung saé langkung berguna. Ekstensi ieu tiasa didownload ngalangkungan toko aplikasi Windows sareng ngajantenkeun padamelan urang sadidinten langkung gampang.

Salaku tambahan, urang ogé bakal ningali kumaha Edge bakal nerapkeun kamampuan pikeun nampi bewara wéb sareng ningalikeun éta di Pusat Kegiatan. Ku cara kieu, upami urang otorisasi béwara ieu kami bakal tiasa ningali éta ku cara anu raoseun pisan.

Kamungkinan nyingkronkeun smartphone urang sareng Windows 10

Ieu parantos sababaraha waktos saprak urang terang éta saha waé pangguna anu nganggo smartphone Windows 10 Mobile tiasa nyingkronkeunana sareng komputerna, tiasa nampi inpormasi tina alat sélulér kami liwat Cortana. Pikeun ieu, perlu dipasang aplikasi, sareng saatos ieu anjeun bakal tiasa maca pesen atanapi kontén anu sanés dina terminal tina komputer urang sareng bahkan ngabales inpormasi éta.

Salaku tambahan sareng sakumaha urang parantos tiasa terang fungsionalitas anyar ieu moal sayogi ngan ukur pikeun alat anu nganggo Windows 10 Mobile, tapi Éta ogé bakal sayogi pikeun terminal anu nganggo sistem operasi Android iOS, anu mangrupikeun warta anu saé pikeun urang sadayana anu nganggo Windows 10.

Aplikasi Windows 10 badé sumping kana Xbox One

Microsoft

Kadatangan Windows 10 dina pasaran nyababkeun munculna aplikasi universal, berkat universalitas sistem operasi anyar Microsoft sareng ideu anu ti Redmond pikeun ngembangkeun hiji parangkat lunak pikeun dijalankeun dina sababaraha alat. Ieu ngamungkinkeun kami ningali Windows 10 anyar sanés ngan ukur dina komputer, tapi ogé dina alat sélulér, tablet komo anu populér Xbox One.

Kalayan Pembaruan Anniversary vHayu urang tingali kumaha Cortana badé dina Xbox One, tapi urang ogé tiasa ngamimitian ngamangpaatkeun aplikasi universal dina konsol Microsoft. Salah sahiji aplikasi anu urang tiasa ngamimitian nganggo nyaéta Netflix, salaku conto, hal anu pastina bakal nyungkeun pangguna anu seueur. Tangtosna ieu sanés janten hiji-hijina aplikasi anu tiasa urang anggo sareng saha waé anu ngagaduhan Xbox One bakal tiasa masang sareng nganggo aplikasi universal anu sayogi pikeun diunduh di toko aplikasi Windows resmi, sareng anu teras-terasan berkembang pesat kalayan ngalangkungan dinten.

Windows bek

Pikeun nutup daptar berita ieu anu bakal dibéré ku Anniversary Update, éta aya hubunganana sareng Windows bek, antipirus diintegrasikeun kana sistem operasi sareng anu parantos ningkat tina waktos janten alternatip nyata pikeun antipirus sanésna sadaya anu aya di pasar.

Diantara hal-hal anyar anu urang bakal mendakan nyaéta scanning periodik terbatas, masihan pangguna kamampuan ngagunakeun Windows Defender ditéang sareng antipirus sanés béda, hal anu dugi ka ayeuna teu mungkin. Sanaos leres, éta henteu diperyogikeun pikeun ngagunakeunana sasarengan sareng antipirus sanés, sanaos langkung disarankeun.

Kami ogé bakal ningali pungsionalitas anyar sareng sababaraha fitur menarik anu sanés dina Windows Defender yén Microsoft henteu acan resmi sareng yén kami bakal terang sacara resmi dina 2 Agustus, nalika pembaruan diluncurkeun dina pasaran.

Windows 10 terus maju sareng ningkat

Kusabab Windows 10 pencét pasar dina cara resmi ampir sataun katukang, sistem operasi anyar Microsoft henteu lirén ningkatkeun sareng nerapkeun fungsi sareng fitur anyar ngalangkungan pembaruan anu béda. Jumlah pangguna versi panganyarna tina sistem operasi pang populerna di pasar terus tumuh sareng Redmond hoyong teras masihan alesan sahingga jumlah pangguna henteu lirén ngembang, sareng ku éta aranjeunna ngahontal tujuan ngagaduhan 1.000 milyar pangguna sateuacan taun 2018.

Tanggal 2 Agustus, sadaya pangguna Windows 10 ngagaduhan janji penting dina Pembaruan Ulang taun Windows 10 anu bakal nawiskeun berita anyar sareng paningkatan dina vérsi sistem operasi Windows pangénggalna. Pasti ieu moal janten pembaruan utama terakhir pikeun Windows 10 sareng Microsoft bakal teras ngembangkeun sistem operasi na.

Naha saur anjeun Microsoft bakal tiasa nawiskeun kami luncat anu signifikan dina kualitas dina Windows 10 ku Anniversary Update?. Béjakeun ka kami pendapat anjeun dina rohangan anu dikhususkeun pikeun koméntar tina tulisan ieu atanapi ngalangkungan salah sahiji jaringan sosial dimana kami ayana sareng dimana kami hoyong anjeun nyaritakeun ogé naon anu anyar sareng pamutahiran sigana urang tiasa ngamimitian mimitian mimitian 2 Agustus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   josito cenahna

    Naha Microsoft Security Essentials antivirus dianggo kanggo Windows 10 énggal anu bakal dileupaskeun dina 2 Agustus?