Naon anu énggal dina Windows 10 Insider Build 14951

Windows 10

Pembaruan Redstone 2 bakal sumping di awal 2017, samentawis éta, Microsoft neraskeun nguji vérsi Windows 10 pikeun nerapkeun anu pangsaéna ogé. Nanging, ieu henteu ngajamin urang yén vérsi ahir bakal sumping tanpa masalah, teu aya anu jauh tina kanyataan, tapi saé éta vérsi gaduh panjagaan sateuacan dileupaskeun ka pangguna umum. Aya sababaraha hal anu anyar, sareng Microsoft anu museurkeun usahana na ogé pikeun Windows 10, sigana mah éta sistem operasi anu ditakdirkeun tetep sareng urang anu pangpanjangna. Atoh, Kami ngawartosan anjeun naon waé berita ngeunaan Windows 10 Insider Build 14951.

Ieu daptar parobihan lengkep:

  • Ningkatna pangalaman personalisasi dina Touchpad: Ayeuna aranjeunna bakal ngijinkeun kami ningkatkeun titik kontak, réspon sareng kinerja anu Touchpad pasihankeun kami parantos ngarobih karesep pikeun ngantepkeun ka resep urang, anjeun parantos terang yén unggal Touchpad mangrupikeun dunya sareng gumantung kana unggal mérek.
  • Perbaikan Ink Windows: Ménu turun-handap bakal ngagaduhan posisi anu langkung saé, sareng urang tiasa ngarobih warnana bari henteu kedah pencét dua kali. Ménu bakal disumputkeun pas urang ngamimitian nyerat atanapi ngagambar
  • Antarbeungeut kaméra saderhana: Ayeuna urang tiasa nyandak poto panorama langkung gancang, ngareset timer ku kontrol tuas, urang ogé tiasa langsung kana setélan tina antar muka kaméra, di sisi sanésna urang ogé tiasa ngaksés poto anu disimpen tina kaméra. Geser zum anu anyar bakal ngamungkinkeun anjeun langkung fokus, sareng rohangan luar angkasa bakal dianggo dina PC pikeun moto gampang.
  • Perbaikan tingkat narator.
  • Dukungan Ubuntu 16.04
  • Interoperabilitas sareng Windows WSL

Microsoft ayunan pinuh ku vérsi anyar Windows 10, ningkatkeun bug sareng kasalahan anu teu aya dina sistem operasi anu dikandung, sareng éta kedah diapresiasi, khususna di lingkungan propésional. Janten anjeun terang langkung atanapi kirang naon anu diarepkeun di awal 2016.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.