Naon anu kedah dilakukeun upami modeu tablet henteu tiasa dianggo dina Windows 10

Logo Windows 10

Dina Windows 10 kami gaduh sababaraha pilihan anu sayogi, salah sahijina nyaéta mode tablet anu disebut. Ieu mangrupikeun fungsi anu ngamungkinkeun urang ngaoptimalkeun panggunaan sistem operasi dina tablet atanapi komputer anu ngagaduhan layar sentuh. Ku alatan éta, éta mangrupikeun fungsi anu kapaké pisan dina sababaraha kasempetan. Dina kaseueuran kasus, upami urang hoyong nganggona, urang tiasa ngaktipkeunana di pusat kagiatan.

Sanaos aya waktos nalika éta henteu kaluar atanapi upami urang pencét dina modeu Tablet, modeu ieu henteu berlaku. Kaayaan anu bangor pikeun seueur pangguna dina Windows 10, sanaos aya solusina. Salajengna urang ngawartosan anjeun naon anu tiasa urang laksanakeun dina kasus ieu pikeun méréskeun kagagalan ieu.

Dina jenis kaayaan ieu, cara anu paling épéktip nyaéta nganggo pendaptaran sistem Windows 10. Éta cara anu paling épéktip pikeun ngakses Mode Tablet ieu deui. Pikeun ngalakukeun ieu, kami nganggo kombinasi konci Win + R sareng dina jandéla éta kami nyerat paréntah rédedit. Saatos ngalakukeun ieu, pendaptaran sistem dibuka dina layar.

Modeu tablet Windows 10

Di ditu kami kudu indit ka jalur ieu: HKEY_CURRENT_USER / SOFTWARE / Microsoft / WindowsCurrentVersion / ImmersiveShell anu dimana urang kedah milarian nilai anu disebat TabletMode. Biasana, éta ayana di sisi katuhu layar. Upami urang henteu mendakan, urang kedah nyiptakeun nyalira, ngaklik katuhu sareng nyiptakeun Éntri jinis DWORD énggal. Urang teras masihan nilai 1 pikeun éta.

Sakali parobihan ieu parantos dilakukeun, urang ayeuna tiasa kaluar tina rédistén pendaptaran Windows 10. Disarankeun teras teraskeun deui komputer, sahingga parobihan anu parantos kami laksanakeun dina hal ieu bakal disimpen. Sakali kami ngaktipkeun komputer deui, Mode Tablet bakal tiasa dianggo deui.

Léngkah pikeun cageur Mode Tablet ieu dina Windows 10 henteu rumit, sakumaha anjeun tiasa tingali. Janten anjeun moal lami teuing anjeun tiasa nampi fungsi ieu dina komputer anjeun deui.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.