Naon anu kedah dilakukeun upami sababaraha gim atanapi aplikasi katingali kabur dina Windows 10

Windows 10

Dina langkung ti hiji kasempetan kami mendakan bug dina Windows 10 anu sesah dijelaskeun. Seueur diantara aranjeunna sabab éta dumadakan, tanpa aya indikasi anu jelas ngeunaan asalna. Dina pengertian ieu, salah sahiji anu panginten kajantenan sababaraha jalma nyaéta kaulinan atanapi aplikasi dumadakan katingali kabur. Éta mangrupikeun hal anu anéh, tapi kajadian éta aya kalana.

Sababaraha kali, nutup aplikasi cenah teras muka deui ngalereskeun masalah. Sanaos metode ieu henteu tiasa dianggo dina Windows 10. Untungna, aya cara séjén pikeun ngabéréskeun bug ieu gampang dina komputer. Ngan ukur nganggo setélan.

Aya kalan nalika aplikasi atanapi gim kabur dina Windows 10, sistem éta sorangan nunjukkeun urang pesen peringatan. Teras, aranjeunna alihan urang kana pilihan anu urang tiasa ngabenerkeun kagagalan anu disebatkeun. Tapi ieu henteu teras-terasan kajantenan dina komputer. Bisi naon, solusina sanés anu rumit. Mimiti urang kedah muka setélan komputer.

Konfigurasi skala

Teras, nalika urang aya di jerona, urang kedah ngalebetkeun bagian Sistem, anu munggaran anu nembongan dina layar. Di jerona urang kedah pencét dina layar, aya dina kolom kénca nalika urang lebet. Teras, urang parantos ngagaduhan pilihan layar dina komputer. Urang teras kedah pencét Setélan skala luhur.

Di dieu urang kedah ningali pilihan anu munggaran, anu muncul dina téks éta. Ieu mangrupikeun fungsi anu urang kedah aktipkeun. Naon anu urang lakukeun nalika urang aktipkeun éta Windows 10 bakal tiasa ngadeteksi kasalahan ieu sacara otomatis dina komputer. Kituna, nalika aplikasi katingali kabur, anjeun tiasa ngalereskeun nyalira sacara otomatis.

Janten anjeun kedah ngaktipkeun pilihan ieu, ngagunakeun saklar dina layar. Ku cara saderhana ieu kami ditungtungan ku kagagalan ieu dina Windows 10. Sistem operasi bakal jalan sahingga urang henteu gaduh deui kagagalan ieu dina komputer. Solusi saderhana sareng nyaman dianggo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.