Naon Windows File Explorer?

Windows Explorer

Nalika sistem operasi kakurangan antarmuka grafis, sadaya tindakan dilaksanakeun ngaliwatan garis paréntah. Dina rasa éta, ngaksés file mangrupikeun tugas anu henteu ngan ukur terang sareng ngalebetkeun paréntah pikeun muka folder, tapi ogé nyerat anu sanés pikeun milarian sareng mukakeunana. Prosés kalayan seueur léngkah gampang ngahasilkeun seueur teuing kasalahan sareng kabutuhan ieu nyababkeun tambihan alat anu ngarengsekeun sadaya masalah. Dina rasa éta, urang badé ngobrol ngeunaan naon file explorer Windows sareng sadayana anu parantos nyumbang.

Ayeuna, kami nganggap yén navigasi dina sistem mangrupikeun masalah ikon sareng klik, tapi éta mangrupikeun kamajuan anu hébat anu dilebetkeun tina Windows 3.1 sareng yén éta ngarobih cara berinteraksi sareng komputer.

Naon File Explorer?

Anu mimiti, urang bade ngartikeun sacara umum naon file explorer, sabab éta mangrupikeun konsép anu henteu ngan ukur diurus ku Windows. Di dunya sistem operasi, File Explorer dipikaharti salaku alat anu tanggung jawab pikeun ngalayanan salaku antarmuka grafis pikeun sadaya daérah sistem. Éta mangrupikeun sapotong parangkat lunak anu misina nyaéta ngarobih input paréntah sareng tampilan layar hideung kalayan seueur hurup, dina pangalaman sababaraha klik dina ikon-ikon anu tangtu..

Tanpa ragu, ieu ngajantenkeun pamakean komputer langkung intuitif, sabab, pikeun nyalin, ngahapus, mindahkeun file atanapi nyiptakeun folder, anjeun henteu kedah terang sajumlah paréntah.

Windows File Explorer

Windows Explorer

File Explorer salaku konsép dilebetkeun dina Windows 3.1, ngamungkinkeun para pangguna pikeun nyalin, nempelkeun, mindahkeun sareng ngahapus file ngalangkungan antarmuka grafis.. Solusi munggaran ieu disebut File Manager. Nanging, éta diganti dina Windows 95 ku pilihan anu ditingkatkeun anu disebut File Explorer teras Windows Explorer.

Ieu sigana salah sahiji pilihan asli tina sistem operasi anu paling sering urang berinteraksi sapanjang dinten di payuneun komputer. Sacara umum, pangalaman dina Windows didasarkeun kana nyimpen file dina polder, mindahkeun, mukakeunana sareng angkat ka polder sanés pikeun prosés anu sami. Dina rasa éta, urang nyanghareupan salah sahiji daérah anu paling dasar sareng paling penting tina sagala versi sistem Microsoft.

Windows File Explorer Elements

Pentingna Windows File Explorer perenahna dina fungsi anu dilebetkeun, nyaéta, dina jumlah kabutuhan anu tiasa dijantenkeun. Dina hal ieu, alat éta nawiskeun sababaraha alternatif pikeun ngalaksanakeun sagala jinis prosés.

Tulbar

Pakakas alat

Anu mimiti, urang gaduh toolbar di luhur Windows File Explorer. Ieu diwangun ku 4 tab: File, Imah, Bagikeun sareng Témbongkeun sareng masing-masing gaduh sababaraha pilihan anu mangpaat.

Arsip

File - Toolbar

Dina tab File anjeun tiasa muka conto browser énggal sareng ogé ningali daptar bagian anu sering diaksés, ku kituna anjeun tiasa gancang ngaksésana.

mimiti

Imah - Toolbar

Imah mangrupikeun tab standar anu dipidangkeun ku Explorer nalika dibuka. Di dinya anjeun bakal ningali sababaraha tombol anu berorientasi pikeun nyalin, nempelkeun, nyalin jalur, ngahapus file, nyiptakeun polder sareng ningali sipat unsur anu dipilih.

ngabagikeun

Bagikeun - Toolbar

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, tab ieu ngawengku runtuyan pilihan nu dimaksudkeun pikeun ngirim payil atawa mawa ka media nu ngidinan ka disebarkeun.. Dina rasa éta, anjeun bakal ningali tombol pikeun ngabagikeun via email, bakar kana piringan, nyitak atanapi bagikeun ka pangguna khusus upami anjeun aya dina jaringan.

pintonan

Témbongkeun - Toolbar

Dina bagian ieu kami bakal mendakan sadayana anu aya hubunganana sareng pangalaman visual Windows Explorer. Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa nangtukeun ukuran ikon, mesen aranjeunna dumasar kana kriteria anu tangtu, ngagolongkeunana sareng aktipkeun ekstensi file pikeun ditingalikeun.

Jalur atanapi alamat bar

Alamat bar

Ngan handap toolbar, anjeun bakal manggihan jalur atawa alamat bar. Ieu mangrupikeun unsur anu pikaresepeun, sabab, nalika pamekaran File Explorer, bagian tina kode Internet Explorer dilebetkeun.. Janten, éta mangrupikeun warisan tina browser wéb anu ngamungkinkeun para pangguna terang jalan anu aranjeunna dituturkeun pikeun ngahontal diréktori anu tangtu.

Nya kitu, upami urang terang jalur, urang ngan saukur tiasa nyerat atanapi nempelkeun éta sareng sistem bakal langsung nyandak urang. Ieu hususna kapaké pikeun lingkungan jaringan, dimana anjeun kedah nganjang ka polder anu tangtu dina komputer jauh.

Alat panalungtikan

alat pilarian

Gigireun bar alamat anjeun bakal mendakan anu sanés, ditujukeun pikeun nuliskeun nami file, pikeun milarianana gancang. Alat pamilarian ieu saé sabab ngamungkinkeun anjeun gampang mendakan barang-barang dina diréktori anu rame sareng dimana milarian visual anu sesah.

panel samping

panel samping

Panel Sisi mangrupikeun salah sahiji elemen anu mangpaat pisan anu dilebetkeun Windows File Explorer. Anu mimiti, éta ngagaduhan bagian aksés gancang anu saé pikeun gancang ngagulung polder anu sering urang.s.

Teras, anjeun bakal ningali tangkal diréktori utama sistem supados anjeun tiasa lebet kalayan gampang, tanpa kedah muka hiji sareng polder anu sanés pikeun ngahontal anu anjeun peryogikeun. Ieu mangpaat pisan dina lingkungan anu gaduh sababaraha polder sareng file, sabab langkung gampang napigasi antara file..

Anu pamungkas, panel samping nampilkeun tangkal lokasi jaringan. Ieu mangrupikeun fungsi anu saé pikeun lingkungan jaringan lokal, dimana urang kedah nganjang ka diréktori jauh kalayan sababaraha frekuensi.

Daérah pagawéan

Area kerja File Explorer

Kami nyauran daérah tengah daérah kerja Windows File Explorer sabab éta tempat kalolobaan kagiatan ditampilkeun sareng dilaksanakeun.. Salaku conto, pikeun muka file, urang angkat ka ikon anu urang mendakan di daérah ieu sareng klik dua kali. Kitu ogé, upami anjeun hoyong mindahkeun kana polder anu aya di lokasi anu sami, anjeun bakal angkat ka daérah éta pikeun nyéred kana diréktori anu dimaksud.

Salaku tambahan, di dieu anjeun tiasa ngaksés ménu kontéks ku ngaklik dua kali dina rohangan kosong atanapi di luhur unsur naon waé. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun boga sauntuyan pilihan nu balik ti nyalin, nempelkeun jeung mupus, nepi ka ngarobah ngaran jeung ningali sipatna.

Éta sasaena ngagunakeun alternatif pihak katilu?

Saatos terang naon File Explorer dina Windows, anjeun kedah terang yén éta sanés ngan ukur pilihan pikeun ningali sareng ngatur file. Sabenerna, aya loba alternatif pihak katilu nu ngasupkeun fitur sejenna jeung cara pikeun ngajajah diréktori sistem operasi.. Nanging, pilihan anu pangsaéna bakal janten pilihan anu nyertakeun sajumlah ageung kabutuhan anjeun sareng dina rasa éta, anjeun kedah meunteun kumaha pangalaman anjeun sareng alat asli.

Salaku conto, browsing tab dina browser mangrupikeun salah sahiji pilihan anu teu acan kantos diwangun kana Windows, tapi parantos diwangun kana sistem operasi sareng alat pihak katilu anu sanés.. Dina rasa éta, upami anjeun ngagaduhan sarat khusus anu nyumponan pangatur file sareng explorer sanés, maka anjeun tiasa nganggo éta.

Nanging, browser sareng manajer asli mangrupikeun pilihan pangsaéna sacara umum kusabab integrasi lengkep sareng sistem sareng, saterasna, éta henteu meryogikeun konsumsi sumber daya tambahan. Panginten ieu mangrupikeun kemunduran anu paling ageung sareng nganggo panyungsi file pihak katilu. Nanging, upami anjeun gaduh komputer anu tiasa ngadukung beban, ulah ragu pikeun nyobian pilihan anu énggal.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.