Naon Anyar sareng Masalah dina Windows 10 Mobile - Bangun 14342

Windows 10 Mobile

Sakumaha anjeun terang, anu mikaresep Windows 10 duanana dina alat desktopna sareng dina alat sélulérna, Windows 14342 Desktop Build 10 parantos sayogi sababaraha dinten, nanging, pangguna anu ngagaduhan Windows Mobile Mobile alat henteu acan tiasa ngaraosan éta. dugi ka ayeuna .... Tangtosna, anjeun kedah didaptarkeun dina program Microsoft Windows Insider pikeun nguntungkeun tina édisi ieu sistem operasi, janten Kami badé nyarioskeun perkawis berita sareng masalah Windows 10 Mobile - Build 14342, sabab dina Windows News kami hoyong ngajagi anjeun salawasna sadar kana anu anyar sareng anu lami di lingkungan Windows.

Kumaha carana tiasa sanésna, kabaruan tina pembaruan ieu utamina pikeun menerkeun kasalahan sistem anu paling umum, khususna anu pangguna ngalanggan program Insider anu sateuacanna parantos dilaporkeun, tapi, aranjeunna ngamangpaatkeun tarikan pikeun nambihan sababaraha fitur anyar, nyaéta moal tanpa cacad. Ngawangun anyar ieu ngamungkinkeun urang ayeuna arahkeun antara halaman Microsoft Edge nganggo gerakan layar, dina cara nu sami sareng Safari, contona, dina sistem operasi sélulér ios. Hiji cara pikeun cageur sakedik tina perasaan kagancangan anu vérsi sateuacanna tina alat sélulér Microsoft masihan.

Dina waktos anu sasarengan, masalah anu rada ngaganggu parantos timbul, éta mangrupikeun hal anékdot anu henteu mangaruhan sadayana pangguna, tapi upami anjeun salah sahiji korban, anjeun pasti bakal ambek ka Microsoft. Sigana mah Build 14342 ieu ngagaduhan "bata" alat-alat anu tangtu, anu beku dina layar biru nganggo logo Windows 10 sareng sigana henteu hoyong hirup deui. Solusina langkung saderhana tibatan sigana, urang kedah ngantosan sakitar satengah jam kanggo sadaya prosés ngajalankeun leres, kasabaran, atanapi ngalakukeun restart nganggo konci. Kakuatan + ^ Volume pikeun 10 detik.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.