Naon émulator GameBoy Advance pangsaéna pikeun PC?

GBA pikeun PC

Dua dasawarsa ka tukang, konsol kaulinan vidéo naék ka pasar. Game Boy Advance (GBA), kreasi Nintendo nu sumping ka ngaganti Warna GameBoy sarta méré kami loba jam senang jeung hiburan. Dinten ieu urang tiasa relive poé éta maén tina komputer urang, resorting ka alus GBA émulator pikeun PC. Nu pangalusna?

Sateuacan urang teuleum kana subjek, hayu urang émut sababaraha fakta GBA anu pikaresepeun. Konsol nampilkeun prosésor RISC 32-bit, kalayan résolusi anu langkung saé sareng épék 3D saderhana pikeun pamekaran kaulinan anu langkung saé. Tina panangan GameBoy Advance, Nintendo ngarobih katalog kaulinan ampir lengkep.

Sejen titik hébat na dina kahadean téh nya éta dirojong kaulinan multiplayer (kalayan maksimum 4 pamaén). Éta ogé tiasa dianggo salaku pelengkap pikeun Game Cube. Pondokna, fans geus katalog GBA salaku salah sahiji pangalusna konsol handheld Nintendo.

BlueStacks
Tulisan anu aya hubunganana:
BlueStacks - Émulator Game Android Sampurna pikeun Windows

Hanjakal dinten ieu praktis teu mungkin pikeun manggihan salah sahiji konsol Palasik ieu dina kaayaan alus. Sareng sababaraha anu aya pikeun dijual di pasar sekundér kalayan harga anu ngalarang. Éta ninggalkeun urang euweuh jalan kaluar ti Resort ka emulators.

Emulators GBA pangalusna pikeun PC

Hayu urang tingali mana émulator GBA pangsaéna pikeun PC. Tujuanana kami nyaéta sakali deui ngarasakeun sensasi maén Mario Kart, Final Fantasy, The Legend of Zelda atanapi salah sahiji kaulinan Super Mario kalayan sensasi anu sami anu masihan Gameboy Advance, tapi tina kanyamanan komputer. Nyaéta sababaraha pilihan dina tetempoan. Kami parantos milih sababaraha anu pangsaéna:

higan

higan

Kami muka daptar kami sareng salah sahiji émulator GBA anu pang populerna pikeun PC, khususna ku pangguna Windows 10. higan Ieu mangrupakeun pilihan basajan nu merlukeun saeutik pisan sumberdaya, tapi dina waktos anu sareng pisan serbaguna. Nyatana, éta sanés ngan ukur ngabantosan urang pikeun niru GBA, tapi ogé konsol anu sanés sapertos Game Gear, Mega Drive, Sega Master System, sareng anu sanésna.

Diantara anu utama kauntungan tina émulator GBA Higan, éta kudu disebutkeun yen konfigurasi na pisan gampang, nyaeta, sakali diundeur urang bisa ngamimitian maén ampir langsung. Ogé, éta gaduh kasaluyuan sareng daptar panjang kaulinan. Upami anjeun milarian émulator GBA pikeun PC, ieu mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun.

link: higan

mGBA

mGBA

Upami anjeun milarian hiji émulator basajan tur praktis, Upami sadayana anu anjeun paduli nyaéta maén sareng tetep kaluar tina masalah, mGBA mangrupikeun pilihan anu saé. émulator ieu boga panganteur basajan, kitu ogé seueur patch otomatis anu ngajamin kasaluyuan kalawan sagala kaulinan dina katalog Nintendo.

Sanaos janten salah sahiji pilihan pangbasajanna dina pilihan urang (henteu nawiskeun seueur kamungkinan sapertos émulator sanés), mGBA ogé nawiskeun kami. pilihan metot. Pikeun nyebatkeun sababaraha anu luar biasa, kami bakal nyarios yén éta cocog sareng cheats GameShark, yén éta nawiskeun dukungan kaulinan jaringan lokal, anu ngamungkinkeun ngahemat gancang kalayan screenshot kalebet sareng éta gaduh BIOS sorangan.

Pikeun nganggo émulator ieu, anjeun kedah ngaunduh versi anu anjeun hoyong pasang dina PC anjeun (dina tautan di handap). Sakali program geus diundeur jeung unzipped, éta bisa ngajalankeun tina file mGBA.exe.

Nalika maén, tina tab Setélan program, urang bakal tiasa nyetél pilihan audio sareng pidéo anu dipikahoyong, basa, kadali keyboard atanapi laju kaulinan, antara anu sanésna.

Ngundeur link: mGBA

RetroArch

GBA RetroArch

Leuwih ti saukur émulator GBA, RetroArch eta sabenerna ngarupakeun paket emulators retro sanggup maén kaulinan tina sagala konsol Palasik. Hasil tina rupa-rupa ieu mangrupa daptar sajajalan tina pilihan sadia ambéh pangalaman kaulinan persis sarua jeung hiji ditawarkeun ku GameBoy sateuacanna aslina. Atawa malah hadé.

Bagian négatip tina ieu nyaéta set-upna rada rumit sareng butuh sababaraha waktos. Pikeun anu resep konsol retro, RetroArch mangrupikeun impian anu leres, sabab di dinya anjeun bakal mendakan sadayana anu anjeun peryogikeun. Di sisi anu sanésna, pikeun pangguna anu ngan ukur hoyong gaduh waktos anu saé pikeun niru GBA, éta tiasa janten alat anu kaleuleuwihan.

link: RetroArch

Visual Boy Advanced

wba

Urang ninggalkeun pikeun tungtungna VisualBoyAdvance (VBA), nu dina pamadegan loba nyaéta émulator Game Boy Advance nu aya. Kabeneran aya VBA nempatkeun dina pembuangan kami sajumlah ageung pilihan, fungsi, sareng fitur anu bakal ngajantenkeun pangalaman kaulinan urang anu unik sareng teu hilap.

VBA boga sistem filter lengkep nu ensures pamutahiran signifikan dina kualitas kaulinan. fitur kasohor lianna kaasup kamampuhan pikeun nyandak Potret layar langsung ti émulator nu, pikeun ngimpor kaulinan disimpen ti emulators séjén, sarta maénkeun online kalawan pamaké séjén.

Tapi na daptar kaunggulan tina émulator GBA ieu pikeun PC teu eureun di dinya. hal séjén anu bisa disebutkeun ngeunaan VBA téh nya éta ogé boga fungsi minangka hiji émulator pikeun GameBoy na GameBoy Warna konsol, éta cocog sareng model béda tina Joysticks, ngamungkinkeun modus kaulinan béda (tabung, layar pinuh, jeung sajabana), ogé. salaku ngarekam audio tina kaulinan. A total GBA émulator.

link: VBA

Éta légal ngagunakeun émulators GBA?

Pikeun ngabéréskeun (sateuacan urang mimiti maén), urang badé nyéépkeun sababaraha waktos pikeun ngajawab patarosan anu penting: Éta légal maén GBA ngaliwatan émulator? Garis anu ngabagi naon anu sah sareng anu haram pisan rupa, janten kedah terang dimana éta.

Pikeun kagiatan ieu janten sah, urang kedah patuh kana ieu sarat:

  • Geus mayar konsol nu (persis sarua lamun éta lisénsi pikeun pamakéan hardware).
  • Saanggeus mayar pikeun tiap kaulinan anu urang bade nganggo.

Kalayan kecap séjén: teu légal maén kaulinan anu kami geus diundeur ti Internet dina émulator. Loba jalma ngalakukeun, sanajan keur maranehna pamakéan pribadi (anu, sigana, teu persecuted), sanajan aya ogé anu boga niat pikeun ngalakukeun bisnis jeung ieu, nu kabuka ilegal jeung bisa ngakibatkeun konsékuansi kriminal. Ti Movilforum kami bakal salawasna membela jalur hukum, Kituna, urang discourage sagala pamaké video kaulinan tina tipe ieu prakték.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.