Prosesor naon anu gaduh PC kuring

Windows 10

Nalika ngembangna pakakas urang, urang tiasa ngamimitian kalayan saderhana, sapertos ngagentos RAM atanapi hard drive. Tapi upami urang hoyong langkung jauh na kami hoyong ngalegaan kakuatan anu ayeuna nawiskeun kami, urang kedah ngarobih prosésor peralatan urang.

Tapi ke heula, urang kedah terang mana prosesor sareng pabrik alat-alat urang, salami éta mangrupikeun desktop, kumargi ngarobah prosésor tina laptop mustahil (sadaya komponén dilas). Upami anjeun hoyong terang mana prosésor anu ngatur peralatan anjeun, maka kami bakal nunjukkeun léngkah pikeun dituturkeun.

 Kanggo terang anu mana prosésor tina PC kami, kami nganggo dua metode, sareng teu saurang ogé anu peryogi masang aplikasi ti pihak katilu.

Memori ngalangkungan BIOS

Anu mimiti diantarana nyaéta via BIOS alat-alat urang, dimana urang ogé tiasa ngarobih urutan unit boot (upami urang badé ngamimitian alat-alat urang tina USB atanapi CD), sareng ngarobih sababaraha peunteun pakakasna. Tangtosna, kacuali anjeun terang naon anu anjeun maénkeun, hal anu paling saé anjeun tiasa lakukeun nyaéta ngan ukur konsultasi inpormasi anu anjeun peryogikeun. Parobihan naon waé anu anjeun lakukeun tiasa mangaruhan henteu ngan ukur ngamimitian komputer anjeun, tapi ogé kinerja na.

Memori ngalangkungan sistem

Prosesor komputer

Cara séjén pikeun terang RAM tina tim kami, kami mendakan éta dina pilihan konfigurasi Windows. Pikeun ngaksés inpormasi ieu, kami ngaksés pilihan konfigurasi ngalangkungan ménu mimiti atanapi ku mencét kombinasi konci Tombol Windows + i.

Teras, pencét dina sistim. Dina sistem, dina kolom kénca, urang kedah milih kira-kira. Dina kolom katuhu, dina bagian Spesifikasi Alat, persis handapeun nami komputer urang dina jaringan, prosesor komputer urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.