Naon vérsi Windows 10 kuring

Naon vérsi Windows 10 kuring

Kalayan unggal ngawangun Windows anyar, Microsoft nambihan fungsionalitas anyar. Salaku tambahan, éta ogé ngenalkeun pilihan konfigurasi anyar, pilihan anu urang tiasa aktipkeun atanapi nganonaktipkeun fungsionalitas sistem operasi, anu maksa urang terang naon vérsi Windows 10 yén kami parantos dipasang dina komputer urang.

Windows nawarkeun kami cara anu béda pikeun terang anu vérsi Windows, nanging, henteu sadayana ngamungkinkeun urang terang mana anu kompilasi Windows. Upami anjeun hoyong terang mana kompilasi Windows tina salinan Windows 10 anjeun, maka Kami ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun éta.

Padika 1

Metodeu anu munggaran anu urang kedah terang anu mana kompilasi Windows 10 nyaéta ngaliwatan pilihan konfigurasi Windows.

  • Kahiji, urang kedah aksés kana pilihan konfigurasi Windows ku mencét  Tombol Windows + R.
  • Teras, pencét dina sistim.
  • Dina sistem, pencét dina Ngeunaan.
  • Dina kolom katuhu, urang angkat ka handapeun dugi Spésifikasi Windows. Jumlah kompilasi anu urang peryogikeun, urang mendakan dina Vérsi. Dina hal ieu éta vérsi 2004.

Padika 2

Naon vérsi Windows 10 kuring

Cara anu kadua pikeun terang anu mana kompilasi Windows 10 anu parantos kami pasang dina komputer urang langkung saderhana. Anu kedah urang lakukeun nyaéta ngaksés kotak sareng jinis pamilarian Cortana winver. Teras jandela hiji bakal ditingalikeun sareng inpormasi ngawangun Windows. Dina hal ieu, sapertos anu sateuacanna, éta mangrupikeun vérsi 2004.

Ngaliwatan aplikasi pihak katilu, kami ogé ngagaduhan kamungkinan terang mana anu ngawangun Windows 10, tapi henteu masuk akal pikeun masang jinis aplikasi ieu nalika asli urang gaduh pilihan anu béda pikeun terang inpormasi éta.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.