Jasa Panyimpenan Awan pangsaéna pikeun Windows

Windows

Sanaos anjeun henteu terang, upami anjeun nganggo akun Gmail, Apple atanapi Microsoft, akun kalawan spasi gudang awan, spasi pisan leutik tur kawates, tapi anjeun boga eta. Kanggo sababaraha waktos ayeuna, perusahaan ageung parantos milih jinis jasa ieu anu ngamungkinkeun urang pikeun nyimpen data sareng salinan cadangan kalayan kaamanan total.

Di pasar urang bisa manggihan, sajaba tilu badag yén kuring geus disebutkeun, angka nu gede ngarupakeun alternatif, alternatif sampurna valid lamun urang teu pilari integrasi sampurna kalawan platform sejen tur utamana ku aplikasi. Upami anjeun hoyong terang naon platform gudang awan pangalusna Abdi ngajak anjeun tetep maca.

Naon jasa panyimpen awan?

Sateuacan nyarioskeun ngeunaan platform panyimpen awan anu béda, urang kedah ngartos naon éta awan: éta mangrupikeun sumber daya anu anjeun tiasa jarak jauh aksés online, boh haratis atawa mayar.

platform gudang sarupa gudang jati, tapi tinimbang ngeusian aranjeunna kalayan kotak, anjeun ngeusian akun panyimpenan awan sareng file anjeun.

Lokasi saleresna file anjeun biasana dina puseur data, dina server, dina hard drive atawa dina solid state drive pisan, pisan tebih ti urang.

OneDrive

OneDrive

OneDrive mangrupikeun pilihan anu saé pikeun saha waé biasa nganggo aplikasi Windows sareng kantor yén perusahaan nyayogikeun ka kami.

Éta nawiskeun kami integrasi anu sampurna sareng Windows sareng sareng sesa aplikasi Office, kalebet manajer email Outlook sareng tina segi fungsi, Éta ngagaduhan sakedik atanapi henteu sirik kana sesa platform.

Ngidinan kami bagikeun file ka jalma séjén, sanajan maranehna lain pamaké OneDrive (nyetél idin nu saluyu), jeung kamampuhan pikeun ngédit payil online tanpa kudu ngundeur éta téh tim kami.

Upami anjeun gaduh akun Microsoft, anjeun gaduh 5 GB rohangan bébas gratis, spasi nu urang bisa ngalakukeun saeutik atawa nanaon. Tapi, pikeun sakedik artos, anjeun tiasa ngalegaan rohangan anjeun dugi ka 100 GB.

Upami anjeun nganggo Microsoft 365 (baheulana katelah Office 365) gudang awan téh 1TB, spasi nu urang ogé bisa dilegakeun lamun ragrag pondok ku Mayar leuwih saeutik.

El ukuran file maksimum yén urang tiasa unggah kana platform ieu 250 GB. Éta ngagaduhan aplikasi pikeun ios sareng Android.

Google Drive

Google Drive

Google Drive mangrupikeun platformna panglobana dipaké di dunya Kusabab éta nawiskeun kami integrasi anu sampurna sareng Android sareng sareng jasa Google anu sanés, sapertos Gmail. Gratis, éta nawiskeun kami 15 GB ruang panyimpen.

Éta gaduh aplikasi pikeun Windows, aplikasi anu dipasang dina komputer urang salaku hiji deui unit panyimpen sareng ngamungkinkeun urang milih polder sareng diréktori mana anu urang hoyong unduh ka komputer urang, tanpa kedah gaduh salinan pasti sadaya eusi dina komputer urang.

Antarbeungeut wéb Teu salah sahiji pangalusna dina pasaran, cacad anu ditambah ku ngagunakeun aplikasi pikeun Windows sareng macOS. Drive ogé ngahijikeun téknologi pilarian sareng kecerdasan buatan Google anu kuat, sigana salah sahiji anu pangsaéna di dunya.

iCloud

iCloud

La solusi anu Apple nawiskeun ka sadaya pangguna Windows pikeun nyimpen file dina awan disebut iCloud. platform ieu, nu nawarkeun 5 GB rohangan bébas pikeun sakabéh pamaké nu boga ID Apple, sarta geus sadia dina bentuk hiji aplikasi nu urang bisa ngundeur ti Microsoft Store.

Aplikasi ieu, bakal nyieun polder dina komputer urang, folder dimana urang tiasa milih file sareng diréktori mana anu tiasa urang unduh kana komputer pikeun dianggo tanpa gaduh sadayana eusi disimpen dina komputer urang.

El ukuran file maksimum yén urang tiasa unggah kana platform ieu 50 GB dina waktu medarkeun artikel ieu, katinggaleun jauh dibandingkeun OneDrive, anu ukuranana maksimum nyaéta 250 GB.

iCloud Apple teu sadia pikeun Android, ieu mangrupikeun titik anu paling négatip dina hal kasaluyuan, sanaos urang tiasa ngaksésna ngalangkungan iCloud.com tina browser wéb.

Dropbox

Dropbox

Dropbox mangrupikeun salah sahiji platform gudang awan pangkolotna di pasar. Nyatana, éta mangrupikeun perusahaan munggaran anu mimiti langkung ti dasawarsa ka pengker nawiskeun jinis jasa ieu.

Ayeuna, kusabab integrasi Google, Microsoft sareng Apple sareng platformna, panggunaanana parantos sumebar antara pausahaan badag sarta henteu antara individu.

Nawarkeun kami a aplikasi pikeun Windows sareng macOS, kitu ogé hiji aplikasi pikeun ios sarta alat Android. Dina cara asli, éta nawiskeun kami 2 GB panyimpenan, rohangan anu kami tiasa ngalakukeun nanaon.

mega

 

Daya tarik utama anu Mega nawiskeun kami nyaéta 20 GB rohangan neundeun awan yén éta nawiskeun kami sareng sayogi dina sadaya platform sareng sistem operasi di pasar.

Sapertos sesa platform, éta nawiskeun kami énkripsi tungtung-ka-tungtung salian auténtikasi dua faktor pikeun nyegah jalma anu teu dikenal pikeun ngaksés data urang.

Nalika urang ngabagi file, urang tiasa nyetél idin pangguna, tambahkeun panyalindungan sandi tur nyetel kaping béakna pikeun tumbu.

Teu aya kamungkinan édit file ku cara anu dibagikeun, boh dina aplikasi desktop atawa dina panganteur web, nu ngawatesan produktivitas pamaké.

MEGA mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anu milari unggah poto, video sareng dokumén aman, Tapi aranjeunna henteu peryogi seueur hiasan di departemén sanés.

Platform panyimpen awan MEGA ogé sayogi ti Windows sareng macOS, pikeun Android sareng ios.

Mana anu langkung mirah?

Upami urang ganggu mariksa harga pabrik panyimpen anu béda tina platform ieu anu sayogi di pasar, urang tiasa ningali kumaha sadayana, leres pisan sadayana, aranjeunna nawiskeun kami harga anu sami dina rencana panyimpen anu sami.

Ieu mempermudah pilihan pamaké, Kusabab sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta milih anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun, sistem operasi anu dianggo, kasaluyuan sareng aplikasi ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.