Kumaha carana ngaganti nami alat Bluetooth dina Windows 10

Windows 10

Nalika urang nyambungkeun alat kana Windows 10 ngalangkungan Bluetooth, nami anu biasana dipidangkeun mangrupikeun pabrikan alat anu parantos dipasihkeun. Hal anu henteu teras-terasan raoseun, sabab sababaraha kali aranjeunna henteu jelas nami. Ogé, upami urang nganggo seueur alat maka éta rada ngabingungkeun. Maka, urang tiasa ngarobih nami produk supados langkung gampang pikeun urang mikawanoh. Teu aya masalah ngalakukeun ieu.

Di handap ieu kami nunjukkeun léngkah-léngkah pikeun nuturkeun dina hal ieu pikeun tiasa ganti ngaran alat ieu. Janten, waktos salajengna nyambungkeun alat ngalangkungan Bluetooth dina Windows 10, éta bakal langkung gampang dikenal. Léngkahna henteu rumit.

Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta nyambungkeun alat kana komputer Windows 10 ngalangkungan Bluetooth. Nalika ieu parantos dilakukeun, buka panel kontrol. Teras, urang kedah ngalebetkeun bagian Hardware sareng sora / tingali alat sareng printer. Ieu bakal dimana urang bakal tiasa ningali alat anu dimaksud.

Windows Windows

Janten, urang kedah pencét katuhu dina alat cenah na asupkeun pasipatan. Teras jandela anyar sipat nembongan dina layar. Aya sababaraha tab di luhur, diantarana urang kedah ngalebetkeun Bluetooth. Tab ieu nunjukkeun nami anu parantos dipasihkeun ku pabrik.

Kami gaduh didieu kamungkinan edit nami alat ieu. Urang tiasa milih anu dipikahoyong, salami éta bakal raoseun pikeun urang nalika nyambungkeun alat kana Windows 10 nganggo Bluetooth. Nalika kami parantos ngagentos nami alat, anjeun kedah masihan pikeun nerapkeun parobihan.

Ku cara kieu, kami parantos ngagentos nami na sacara permanen. Dina waktos sanésna anjeun nyambungkeun alat dina Windows 10, maka nami anu anjeun pasihan bakal némbongan. Iraha anjeun badé ngarobih nami éta, léngkah pikeun nuturkeun sami. Janten henteu rumit pisan.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.