Janten anjeun tiasa ngagentos PowerShell ku command prompt dina taskbar Windows 10

Windows PowerShell

Ayeuna, sacara standar di Windows 10, nalika anjeun pencét-katuhu dina aksés kana ménu mimiti tina taskbar, atanapi nalika anjeun mencét Windows + X pikeun ngaksés pilihan sistem anu maju, ngan ukur aksés kana Windows PowerShell.

Nanging, dina vérsi mimiti sistem operasi Microsoft, aksés paréntah langsung muncul tibatan, hal anu langkung dipikaresep ku sababaraha pangguna. Upami ieu masalah anjeun, sareng anjeun henteu hoyong milari unggal waktos anjeun badé ngaaksésna, tapi anjeun langkung resep tiasa langsung lebet tina aksés langsung ieu, anjeun henteu kedah hariwang, maka dina vérsi pangénggalna kamungkinan ngagentos pilihan ieu nembongan.

Kumaha carana ngadamel paréntah paréntah sanés Windows PowerShell nembongan dina taskbar

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, pikeun nyebatkeun yén dina hal ieu kami ngarujuk kana jalan pintas anu nembongan nalika anjeun mencét kombinasi tombol Win + X dina kibor, atanapi sawaktos anjeun pencét-katuhu dina taskbar, sabab sacara standar pilihan anu némbongan nyaéta Windows PowerShellWindows PowerShell (Administrator), tapi ieu tiasa dirobih janten paréntah paréntah.

Jang ngalampahkeun ieu, anjeun ngan ukur kedah setélan sistem aksés (anjeun tiasa ngalakukeun éta tina ménu Start) teras dina ménu utami, anjeun kedah pilih pilihan "Personalisasi". Salajengna, dina palang anu anjeun bakal mendakan di kénca sareng pilihan anu sanés, anjeun kedah pilih "Taskbar" sareng, tungtungna, diantara konfigurasi anu béda anu anjeun bakal mendakan hal ieu, anjeun kedah nonaktipkeun pilihan anu disebut "Ganti Komando Ajakan ku Windows PowerShell dina menu ku ngaklik katuhu tombol Start atanapi pencét tombol Windows + X".

Ganti Windows PowerShell ku prompt paréntah dina Windows 10

Windows 10 Pidéo
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara miceun metadata tina pidéo dina Windows 10 tanpa masang aplikasi

Sakali anjeun parantos ngadamel parobihan ieu, éta bakal diterapkeun sacara otomatis, sareng waktos salajengna aksés kana menu pilihan maju ku ngaklik katuhu dina Start atanapi nganggo Windows + X, anjeun bakal ningali kumaha diantara pilihan anu aya ayeuna anjeun bakal ningali duanana Paréntah ajakan Como Prompt Komando (Administrator).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.