Kumaha carana ngaktipkeun pangaruh transisi antara lagu dina Spotify

jelema nu ngomong

Teu diragukeun, dinten ieu Spotify mangrupikeun salah sahiji jasa streaming musik pang populerna tina aktualitasna. Éta sababna kamungkinan anjeun nganggo dina komputer Windows pikeun mikaresep musik karesep anjeun. Ayeuna, nyatana éta kalebet sababaraha pilihan anu rada panasaran yén dina sababaraha kasus tiasa manpaat pikeun pangguna.

Salah sahijina nyaéta kamungkinan ngaktipkeun dipikanyaho jalan salib antara lagu, nyaéta ngomong, pangaruh luntur leutik anu nyababkeun yén nalika lagu réngsé detik-detik pamungkas volume na diturunkeun sacara progresif sahingga anu salajengna dimimitian sareng diangkat saeutik demi saeutik dugi anu saméméhna parantos réngsé. Anjeun teu kedah masang nanaon pikeun ngaktipkeunana, sareng kami bakal nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta.

Janten anjeun tiasa ngaktipkeun pangaruhna jalan salib tanpa masang nanaon dina Spotify

Sakumaha urang disebatkeun, dina hal ieu tiasa aktipkeun pangaruh luntur pikeun transisi, langkung dikenal salaku jalan salib, diantara lagu dina antrian Spotify maénkeun. Ieu ngabantuan masihan langkung seueur pizzazz, sareng tiasa manpaat dina sababaraha waktos.

Pikeun ngaktipkeunana dina Spotify pikeun Windows, anjeun kedah pencét dina tombol setélan luhur tina aplikasi, sayogi dina panah anu bakal muncul di gigireun nami profil anjeun. Dina menu setelan, anjeun kedah ngagulung ka handap dugi tombol disauran "Tembongkeun konfigurasi anu maju", teras pencét di dinya. Tukang, geser dugi ka ngahontal setélan putereun deui, sabab éta bakal dimana anjeun tiasa mendakan slaider "Aktipkeun crossfade".

Aktipkeun crossfade di Spotify

Spotify
Tulisan anu aya hubunganana:
Ieu kumaha anjeun tiasa ngeureunkeun Spotify ti muka nalika anjeun ngahurungkeun komputer

Pas anjeun ngaktipkeun pilihan éta, anjeun bakal ngagaduhan jalan salib diaktipkeun dina alat anjeun. Salaku tambahan, ogé Anjeun gaduh kamungkinan upami anjeun hoyong ngarobih durasi sakali diaktipkeun, upami anjeun teu yakin ku setélan standar 5 detik. Nya kitu, émut yén pilihan diaktipkeun ku alat sanés ku akun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.