Kumaha ngalirkeun audio nganggo Bluetooth dina Windows 10

Audio Bluetooth

Kami biasa ngalakukeun ngalirkeun audio tina telepon ka spéker Bluetooth, khususna tina sababaraha alat anu ngagampangkeun jinis tugas sapertos kieu sareng anu ngamungkinkeun musik karesep urang ngarénghap sapanjang rohangan atanapi ruang tamu urang.

Tapi upami henteu ieu, urang langkung resep nganggo PC pikeun ngaluncurkeun streaming musik, urang ngagaduhan pilihan nganggo tablet, laptop atanapi komputer nganggo Windows 10 pikeun kéngingkeun sadaya pangalaman audio Bluetooth, anu tungtungna nyaéta sambungan anu bakal kami anggo pikeun gaduh musik karesep urang dina spéker anu urang hoyong.

Kumaha nyapasangkeun alat Bluetooth énggal dina Windows 10

  • Urang bade konfigurasi
  • Ayeuna urang angkat ka alat
  • Anjeun pencét dina Bluetooth dina barisan kénca
  • Aktipkeun Bluetooth di luhur sareng sadaya alat anu disapasangkeun bakal didaptarkeun di handapeun
  • Kami ngan ukur kedah pilih «pasangan» pikeun nyambungkeun alat Bluetooth anyar

Kayaning smartphone, ku sababaraha alat Bluetooth anjeun kedah lebetkeun PIN pikeun mastikeun pertandingan, tapi sakali éta réngsé, éta moal diperyogikeun deui. Spéker Bluetooth bakal janten alat audio kaluaran standar nalika dihurungkeun sareng dipasangkeun sareng PC anjeun.

audio

Kusabab anjeun parantos gaduh pembaruan Windows 10 Anniversary, anjeun tiasa milih ikon di beulah katuhu handap pikeun niténan alat anu urang parantos aktip pikeun audio. Upami anjeun parantos badé ngarobih, anjeun tiasa pencét kana ikon luhur pikeun nembongkeun pilihan anu béda anu sayogi.

Pikeun anjeun anu henteu ngagaduhan Bluetooth, aya Dongle USB, anu henteu hargana murah, anu ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan sambungan ieu pikeun nyocogkeun sareng sadaya jinis alat sapertos keyboard, beurit atanapi spéker anu ngamungkinkeun urang nyandak sadaya musik anu dipikahoyong ngalangkunganana.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.