Hindarkeun cacat desain ku ngahurungkeun halaman sapertos ieu dina dokumén Microsoft Word

Microsoft Word

Salah sahiji masalah paling umum anu tiasa kajantenan dina dokumén Microsoft Word nyaéta ngédit bagian luhurna ngarobih format atanapi desain téks anu ditulis dina bagian handap, anu tiasa ngahasilkeun masalah tertentu dina skala anu langkung ageung.

Sakumaha panasaran sigana, ieu dina kaseueuran kasus disababkeun ku teu nganggo kendali tina rohangan atanapi lebetkeun konci pikeun ngahurungkeun halaman atanapi ngarobih lokasi, kumargi nunjukkeun kana sistem yén kedah aya téks di ditu sareng nafsirkeun salaku terusanana, janten kumargi henteu sadayana téks na, tiasa diangkat, diturunkeun atanapi dipindahkeun nalika ngadamel modifikasi, tapi aya solusi anu saderhana pisan anjeun tiasa nganggo.

Anggo Control + Enter pikeun ngahurungkeun halaman dina Word sareng hindarkeun masalah engké

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, upami anjeun badé ngarobih halaman nalika anjeun nyerat dokumén Microsoft Word, saluareun mencét tombol Enter sababaraha kali pikeun ngahasilkeun jajaran dugi ka ngahontal lambaran salajengna, Hal paling saderhana anu bakal méréskeun masalah nyaéta pencét Control + Enter dina waktos anu sami.

Nalika anjeun ngalakukeun, anjeun bakal ningali kumaha Paduli halaman anu anjeun lebet, anjeun otomatis angkat ka halaman salajengna, nempatkeun anjeun leres dina mimitina tina sami supados anjeun tiasa ngamimitian nyerat tanpa masalah sareng ngantepkeun sésana halaman sateuacanna kosong, sapertos anu upami anjeun engké mutuskeun nambihan kontén sateuacan halaman rusak anjeun moal ngagaduhan masalah atanapi ningali kumaha eusi anjeun bergerak .

Dokumén Microsoft Word
Tulisan anu aya hubunganana:
Ieu kumaha anjeun tiasa ngarobih format dimana dokumén Microsoft Word disimpen sacara standar

Nya kitu, éta ogé kedah diémutan yén upami anjeun teu hoyong ngapalkeun Konci + Enter kombinasi konci, Pilihan putus halaman dina Microsoft Word ogé sayogi dina bilah pilihan, khusus ku aksés kana menu sisipan. Salaku tambahan, dina bagian anu sami anjeun bakal mendakan langkung luncat anu tiasa sami-sami gunana pikeun dokumén anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.