Kumaha ngaleutikan aplikasi kana Tray Sistem dina Windows 10

Windows 10

Dina kaseueuran kasus, gaduh a manajemén anu saé pikeun aplikasi anu kami parantos kabuka dina Windows 10 éta sanés anu saderhana. Ieu hususna umum nalika urang gaduh seueur tab anu kabuka. Hal anu tiasa ngahasilkeun huru-hara sareng urang moal tiasa dianggo ku cara anu pangsaéna. Kabeneran, aya seueur alat anu tiasa urang anggo dina hal ieu. Hatur nuhun ka aranjeunna urang bakal ngagaduhan manajemén anu langkung saé pikeun tab dina sistem.

Dihandap ieu kami nunjukkeun pilihan anu saé pikeun ngatur tab ieu. Hatur nuhun kana aplikasi ieu pikeun Windows 10, anjeun tiasa ngaleutikan aplikasi langsung kana systray. Hal anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngatur anu langkung saé sepanjang waktos. Gampang pisan dianggo.

Aplikasi anu dimaksud disebut RBTray, anu tiasa anjeun unduh link ieu. Ku cara kieu, ngagunakeun aplikasi ieu dina Windows 10, naon anu kami kéngingkeun éta aplikasi diminimalkeun dina baki sistem ieu. Pikeun anu henteu terang naon éta atanapi dimana baki ieu, urang mendakan na dina taskbar, di gigir simbol batréna. Anjeun bakal ningali panah ka luhur. Nalika anjeun pencét, baki dibuka.

Windows 10

Janten, nalika urang ngirimkeun aplikasi ieu kana baki sistem, tulbar bébas. Naon anu ngamungkinkeun kami ngatur aplikasi anu langkung saé sepanjang waktos. Ieu mangrupikeun hal anu pasti kajantenan ka anjeun dina hiji waktos. Ogé, upami anjeun gaduh layar leutik, anjeun tiasa langkung nuduhna.

Hal anu pangsaéna nyaéta aplikasi ieu gampang pisan dianggo. Aplikasi dimuat di tukang. Nalika anjeun ngaleutikan aplikasi dina Windows 10, éta bakal dikirimkeun kana baki sistem éta. Sanaos dina hal ieu, upami urang hoyong ngintunkeun kana baki éta, urang kedah pencét sareng tombol beurit katuhu.

Aplikasi saderhana anu tiasa dianggo ku panerapan anu langkung saé. Éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun a manajemén anu saé dina komputer, sajaba ngahémat anjeun seueur masalah produktivitas.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.