Ieu kumaha anjeun tiasa ngajantenkeun lacak beurit nalika mindahkeun pointer dina Windows 10

pointer mouse

Fungsi anu parantos kalebetkeun kana vérsi saatos vérsi sistem operasi Windows nyaéta kamungkinan éta pointer daun tilas nalika dipindahkeun ku mouse atanapi beurit. Ku cara kieu, anjeun tiasa ningali dimana jalanna sareng sahingga langkung sesah kaleungitanana, salian ti pangaruhna ngahasilkeun sacara visual dina sababaraha kasus.

Nanging, kanyataan yén dina Windows 10 teu aya panel kontrol sapertos tiasa aksés kana pilihan anu aya hubunganana sareng beurit sareng aktipkeun atanapi nganonaktifkeun fungsi ieu, ngajantenkeun rada rumit dina sababaraha kasus. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan éta pisan, siga pangaruh buntut beurit masih aya dina vérsi ieu sareng ngaktipkeunana saderhana pisan.

Kumaha carana ngaktipkeun pangaruh tilas dina Windows 10 mouse pointer

Sakumaha anu kami sebatkeun, sapertos dina Windows 10 panel kontrol henteu sayogi deui, naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun ngaktipkeun épék buntut ieu nyaéta aksés kana pilihan beurit ngalangkungan Aplikasi setélan. Kanggo ngalakukeun ieu, buka dina komputer anjeun teras, dina ménu utama, pilih pilihan Alat. Maka di belah kénca anjeun kedah ningali a bagian didaptarkeun pikeun beurit.

Sakali lebet, anjeun bakal ningali kumaha sababaraha pilihan konfigurasi dasar pikeun beurit nembongan. Nanging, naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun ngaktipkeun jalur beurit nyaéta buka "Pilihan mouse tambahan", pilihan anu kedah némbongan di sisi katuhu layar atanapi di handap tina setélan utami, gumantung kana perenah layar anjeun.

Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana ngamaksimalkeun windows dina Windows langkung gancang

Tembongkeun jalur pointer mouse di Windows 10

Tungtungna, dina kotak anu muka anjeun ngan ukur kedah pilih dina tab di luhur "Opsi Penunjuk", teras cirian pilihan anu disebat "Tembongkeun pointer trace". Maka anjeun bakal ningali kumaha upami anjeun ngagulung layar, tilas ieu nembongan, dimungkinkeun pikeun ngaropea panyambungna langsung tina pilihan anu sami.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.