Janten anjeun tiasa ngaunduh sareng ngapdet komputer kana Pembaruan Windows 10 Méi 2020

update Windows

Tanggal 27 Méi, Microsoft mutuskeun ngaleupaskeun pembaruan pikeun sasih Mei kanggo sadaya pangguna komputer Windows: Pembaruan Windows 10 Mei 2020 (versi sistem operasi 2004). Versi ieu nyandak seueur fitur-fitur anyar, janten kamungkinan anjeun hoyong kéngingkeunna kana komputer.

Pembaruan anu dimaksud leres gratis upami anjeun parantos gaduh vérsi Windows 10 anu sateuacanna dipasang dina komputer anjeun, naha éta pembaruan disarankeun pisan. Nanging, kusabab kawilang anyar, éta moal dipasang sacara otomatis dina komputer anjeun, tapi anjeun kedah ngapdet nyalira. Kusabab kitu, urang bakal nunjukkeun ka anjeun di handap kumaha anjeun tiasa ngahontal ieu lengkah.

Kumaha ngamutahirkeun komputer ka Windows 10 Méi 2020 Perbarui langkah demi langkah

Pikeun masang pembaruan anu dimaksud aya dua padika anu béda, Piceun pilihan pikeun leres-leres pasang deui sistem operasi, anu anjeun kedah unduh salinan vérsi ieu sareng pasang kana komputer anjeun. Salah sahiji kamungkinan pikeun ngapdet nyaéta ngamangpaatkeun Pembaruan Windows, sanaos upami anjeun resep atanapi henteu dianggo pikeun anjeun, anjeun bakal tiasa ngalaksanakeun éta nganggo tukang sihir disadiakeun ku Microsoft.

Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngaunduh file ISO tina versi panganyarna tina Windows 10

Pasang pembaruan ngalangkungan Windows Update

Upami anjeun hoyong nyobian masang apdet ieu ku cara anu paling gancang, anjeun tiasa langsung ngalaksanakeunna nganggo pangatur pembaruan sistem nyalira. Pikeun éta, aksés kana setélan Windows 10 sareng, sakali lebet, dina ménu utami, pilih pilihan "Anyarkeun sareng kaamanan".

Anjeun kedah langsung ka setélan Pembaruan Windows, dimana peringatan kedah némbongan di handapeun nunjukkeun yén aya sababaraha pembaruan opsional sayogi. Dina hal ieu, vérsi anyarna kedah ditingali dina nami "Pembaruan fitur ka Windows 10, versi 2004". Anjeun kedah milih tombol anu némbongan di handap pikeun ngurus ngaunduh sareng masang versi anyar salaku pembaruan sistem normal. Dina sababaraha kasus, mungkin ogé pakakas henteu dirojong sareng disarankeun ngantosan.

Ngamutahirkeun kana Windows 10 Méi 2020 Pembaruan nganggo Windows Update

Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngaunduh Windows 10 ISO gratis tanpa komputer Windows

Perbarui peralatan anjeun nganggo asisten Microsoft

Pilihan samemehna rada saderhana. Nanging, aya kasempetan nalika dina prakna ngahasilkeun masalah anu tangtu, kumargi éta henteu teras mendakan pembaruan éta kedah ditaroskeun, aya waktos unduhan diblokir sareng sejarah panjang kaayaan anu sakedik-sakedik direngsekeun, tapi pikeun waktos aranjeunna masih aya sareng kadang aranjeunna tiasa rada ngaganggu .

Nanging, anjeun henteu kedah hariwang perkawis éta saprak Microsoft ngagaduhan alat janten anjeun tiasa ngapdet komputer langsung kana versi Windows 10 anu sayogi kalayan cara anu saderhana pisan. Pikeun ngalakukeun ieu, mimiti sadayana anu kedah anjeun lakukeun nyaéta unduh asistén resmi, sayogi ti link ieu. Émut yén éta mangrupikeun alat resmi Microsoft sareng tautan na bakal langsung nyandak anjeun unduh ti sérverna nyalira tanpa aya perantara, sadayana aman.

Ngamutahirkeun Windows 10 nganggo alat ieu cukup saderhana. Mimiti, pas anjeun mukakeunana, anjeun kedah nampi ijin kaamanan teras sambung kana internét pikeun nangtoskeun vérsi anu pangénggalna tina Windows 10 anu aya dina waktos éta, hal anu tiasa nyandak langkung atanapi kirang gumantung kana konéksi anjeun. Hal munggaran anu bakal dilakukeun nyaéta nyayogikeun anjeun rinci ngeunaan nomer ngawangun sareng, upami anu langkung énggal sayogi, éta tombol kalayan téks "Perbarui ayeuna".

Perbarui Windows 10 nganggo wizard pembaruan

Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa terang kompilasi Windows 10 mana anu parantos dipasang dina komputer

ogé, anjeun kedah émut yén dina dua kasus pamasangan tiasa lami. Di hiji sisi, file anu diunduh nganggo seueur ruang panyimpenan, janten gumantung kana konéksi Internét anjeun tiasa janten prosés anu rada lami. Sareng, sabalikna, nalika balikan deui, anjeun kedah terang yén komputer anjeun bakal langkung lami tibatan masang, contona, pembaruan kaamanan, sanaos leres waktos ogé rada beda-beda gumantung kana pakakasna.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.