Ieu nganonaktifkeun LinkedIn lengkep ti Microsoft Word

LinkedIn

Sababaraha taun ka pengker, khususna dina pertengahan 2016, ti Microsoft nyandak kaputusan pikeun mésér LinkedIn, salah sahiji jaringan sosial pang populerna di dunya padamelan anu ngamungkinkeun perusahaan tetep hubungan sareng padamel anu ayeuna sareng anu bakal datang.

Saatos mésér ieu, Microsoft ngempelkeun sababaraha fitur énggal dina suite Office, hatur nuhun aplikasi sapertos Microsoft Word singkronisasi sareng LinkedIn pikeun nawiskeun bongbolongan sareng paningkatan dumasar kana propil saluyu. Sacara umum, éta ngabantosan pisan berkat kecerdasan jijieunan, tapi éta ogé leres yén anjeun langkung resep ngajaga pilihan ieu ditumpurkeun.

Ieu kumaha anjeun tiasa nganonaktipkeun integrasi LinkedIn dina Microsoft Word

Sakumaha urang disebatkeun, dina hal ieu sacara standar Integrasi LinkedIn dina Word diaktipkeun sacara standar, kumargi Microsoft ngémutan yén dina sababaraha kasus éta tiasa manpaat pisan. Nanging, aranjeunna ogé masihan pilihan pikeun nganonaktifkeun upami pangguna resep.

Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah heula buka dokumén Microsoft Word énggal terus pilih di luhur éta menu Arsip. Teras, anjeun bakal ningali kumaha séri pakakas anu aya hubunganana sareng dokumén ditingalikeun, dimana anjeun kedah milih di handapeun pilihan pikeun tiasa ningali sadaya konfigurasi anu mungkin. Sakali ka dieu, anjeun bakal kedah pastikeun anjeun aya dina bagian umum dina setélan (beulah kénca), sareng, dina jerona, pupus centang kotak kalayan pilihan na Aktipkeun fitur LinkedIn dina aplikasi Kantor kuring.

Pareuman integrasi LinkedIn dina Microsoft Word

Microsoft Word
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngaganti kecap dina Word

Sakali pilihan na teu dipariksa, anjeun ngan ukur kedah pencét dina tombol narima anu nembongan di beulah kénca handap jandéla sareng parobihanna kedah disimpen lengkep. Dina waktos sanésna anjeun nyobian kana fungsi anu parantos diintegrasikeun ku LinkedIn, sapertos nyiptakeun resume, anjeun kedah tiasa ningali kamungkinan ékstraksi data henteu némbongan, tapi anjeun kedah ngalengkepan manual anu diperyogikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.