Kumaha nganonaktipkeun sadayana iklan dina Windows 10

Kumaha cara miceun iklan

Windows 10 gaduh seueur pariwara (urang parantos ningal di dieu dina waktos éta). Hiji panginten éta janten update gratis ti Windows 7 atanapi Windows 8, nyaéta anu ditawarkeun salaku tukeur. Tapi ieu sanés masalahna, sanaos anjeun mésér Windows 10 PC énggal atanapi mésér lisénsi Windows 10 Professional, iklanna bakal muncul dina sistem operasi anjeun.

Bisi wae, éta tiasa dinonaktipkeun upami anjeun nuturkeun sadaya léngkah anu diwincik di handap pikeun gaduh Windows 10 gratis tina publisitas éta anu tiasa janten beurat pisan. Parobihan mangrupikeun parobahan anu logis, kumargi Microsoft nyonto Google, tapi pikeun urang anu hirup sareng Windows salami kahirupan urang, urang gaduh solusi pikeun ngaleungitkeunana.

Pareuman iklan layar konci

Windows 10 ayeuna ningalikeun iklan layar konci liwat Windows Spotlight atanapi Eusi Windows anu ditémutan. Sanaos kami ngagaduhan wallpaper anu spektakuler, urang tiasa mendakan pariwara pikeun sababaraha kaulinan vidéo ti Windows Store.

  • Urang buka Setélan> Personalisasi> Layar konci teras pilih Latar kana «Gambar» atanapi «Presentasi

Eusi Fitur

Ngaleungitkeun aplikasi anu disarankeun anu nembongan dina Start Menu

Windows 10 bakal ditingalikeun Aplikasi anu disarankeun dina Menu Mimitian anjeun. Aplikasi anu disarankeun biasana henteu gratis komo kaulinan anu mayar ogé muncul di sababaraha daérah, salain ti nyandak rohangan anu urang tiasa tinggalkeun pikeun tugas-tugas anu sanés.

  • Urang buka Setélan> Personalisasi> mimiti
  • Kami nganonaktifkeun pilihan «Tembongkeun saran sakapeung dina Mimitian«

Saran

Pareuman tip, trik, sareng tip Windows

Windows ngagaduhan trik-trik anu biasana ti jaman ka jaman nunjukkeun aplikasi sareng jasa Microsoft. Aranjeunna bahkan kalebet rekomendasi pikeun ngagunakeun Edge pikeun umur batre anu langkung saé sareng ngadorong anjeun nganggo peramban ieu pikeun kéngingkeun poin hadiah Microsoft.

Upami anjeun langkung resep nganggo aplikasi anjeun nyalira tanpa Microsoft ngadorong anjeun pikeun ngalakukeun anu sanés, anjeun kedah pareuman tips éta:

  • Ayeuna anjeun kedah angkat ka Setélan> Sistem> Bewara sareng tindakan
  • Nonaktipkeun pilihan «Kéngingkeun tip, trik, sareng tip nalika nganggo Windows«

Cheats

Kéngingkeun Cortana lirén ideu brainstorming

Cortana tanggung jawab surak anjeun ngagunakeun pamilarian tina waktos ka waktos. Upami anjeun henteu hoyong Cortana ngaganggu anjeun unggal dinten, turutan léngkah ieu:

  • Pencét dina Bar teang Cortana
  • Pencét kana ikon éta setélan
  • Ayeuna gulung ka handap pikeun «Saran dina taskbar»Sareng mareumanana
  • Anjeun bakal ngagaduhan Cortana sepi pisan

Cortana

Cabut béwara "Candak Kantor"

Pilihan ieu tiasa némbongan atanapi henteu. Anjeun bakal nampi bewara anu nunjukkeun Kantor 365 unduh janten anjeun tiasa ngaraosan sasasih sidang.

  • Buka Setélan> Sistem> Bewara sareng Laku
  • Ayeuna milarian «Kéngingkeun bewara ti anu ngirim ieu«
  • Nonaktipkeun pilihan «Kéngingkeun Kantor«

Pupus sababaraha aplikasi anu dipasang sacara otomatis

Windows 10 otomatis diunduh aplikasi sapertos Candy Crush Soda Saga sareng seueur deui anu sanés nalika anjeun lebet pikeun pertama kalina. Pabrikan PC bahkan tiasa nambihan aplikasi nyalira.

Aplikasi ieu mangrupikeun bagian tina "Pangalaman Konsumén Microsoft" sareng upami sateuacan éta teu tiasa dinonaktipkeun, ayeuna éta dihapus tina versi konsumen Windows 10 dina Anniversary Update. Ngan ukur Perusahaan perusahaan sareng Profesional Windows 10 tiasa nganonaktifkeun aranjeunna. Pencét katuhu dina aplikasi dina daptar program ti Start Menu sareng anjeun tiasa nyabutinstall éta.

Pareuman Tile Langsung sareng unpin aplikasi Windows

Windows Store sareng Xbox Live Tiles moal tiasa dicabut, tapi anjeun tiasa nganonaktifkeunana.

  • Pencét katuhu dina salah sahiji ubin sareng pilih «Langkung»
  • Cabut pin Live Genténg

Anjeun tiasa ogé pencét katuhu dina hiji sareng unpin ti Start.

Kotak


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IOS 5 Salamina cenahna

    Lawon Vaaaayaaaaa !!!!
    Pasang kanggo miceun hal-hal, maka urang nyabut Windows 10 sareng voila. Jigana leuwih gampang. Microsoft pamer akhir-akhir ieu, aranjeunna ngeusi batre perusahaan ti jero.