Ngarasakeun video Facebook kalayan Facebook Watch

Facebook Watch

Sadayana hoyong nyobian nangtung ka YouTube, platform anu saé di dunya pikeun ngeposkeun sareng nonton video tina poko naon waé. Seueur sareng perusahaan anu parantos nyobian (contona Vimeo) sareng parantos réngsé ngarahkeun jasa na ka perusahaan sareng propésional.

Facebook, nyobian taun kamari, tapi nalika mimiti ngembarkeun jumlah kunjungan anu luar biasa, seueur média anu henteu percanten dugi ka aranjeunna ngagaduhan Facebook nyalira Anjeunna ngaku yén anjeunna parantos ngagedekeun tokoh-tokohna.

Sakali badai parantos kalangkung, tenang parantos sumping sareng sakedik sakedik Facebook neraskeun damel dina platform Facebook Pidio na, platform anu nembé ngaluncurkeun aplikasi pikeun Windows 10 anu disebat Facebook Watch, aplikasi anu tiasa urang unduh gratis ti Microsoft Store.

Facebook Watch - Pangalaman pidéo anyar anu ngundang anjeun pikeun ngalaksanakeun aksi ku hiburan, olahraga, berita, sareng pidéo panyipta favorit anjeun. Candak dina acara aslina, video ti réréncangan sareng halaman anu anjeun turutkeun, nampilkeun pidéo langsung, pidéo anu disarankeun, sareng video anu disimpen sadayana dina hiji tempat.

Facebook Watch henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang nikmati pidéo dina platform ieu, tapi ogé ngamungkinkeun urang ningali pidéo babaturan urang tanpa kedah ngaksés halaman wéb Facebook. Upami anjeun salah sahiji pangguna anu ngan ukur resep nonton video dina platform ieu, ieu mangrupikeun aplikasi anu anjeun peryogikeun.

Facebook Watch henteu ngan ukur sayogi pikeun PC, tapi ogé pikeun Xbox ngaliwatan toko aplikasi anu sami. Aplikasi ieu urang tiasa unduh tina tautan di handap ieu. 


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.