Janten anjeun tiasa ngarobih pormat presentasi Microsoft PowerPoint disimpen sacara standar

Microsoft PowerPoint

Nalika nyimpen presentasi Microsoft PowetPoint, standar dipilih salaku format .PPTX, janten standar tina firma ayeuna. Ieu dasarna kusabab éta anu ngamungkinkeun paling seueur pilihan pikeun diédit sareng dianggo dina édisi panganyarna tina suite Office.

Nanging, éta ogé leres yén nalika nyimpen presentasi langkung seueur pilihan anu ditingalikeun, sapertos kamungkinan nyimpenna salaku OpenDocument, ngajantenkeun aranjeunna cocog sareng OpenOffice, contona, atanapi sareng format PowerPoint anu langkung lami. Ieu tiasa manpaat upami anjeun kedah nganggona dina komputer sanés, tapi Upami anjeun teras ngédit format ieu, anjeun panginten aya gunana pikeun ngarobihna supados anu sanés didamel sacara standar tibatan standar.

Kumaha ngarobih pormat anu presentasi Microsoft PowerPoint disimpen sacara standar

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, sanaos leres yén dina daptar pilihan nalika nyimpen presentasi énggal dimungkinkeun pikeun ngédit formatna pikeun adaptasi kana ciri anu anjeun peryogikeun. Nanging, meureun bisi anjeun éta bakal langkung mangpaat pikeun ngarobih langsung sacara standar, Janten sacara standar anu nembongan mangrupikeun anu sanés tibatan .PPTX, Sayogi aya diantara daptar pilihan séjén.

Microsoft PowerPoint
Tulisan anu aya hubunganana:
Hindarkeun kaleungitan parobihan dina presentasi anjeun ku ngaktipkeun autosave dina Microsoft PowerPoint

Ku cara kieu, pikeun ngalakukeun parobihan ieu anjeun ngan ukur kedah aksés heula kana File ménu " yén anjeun bakal mendakan di kénca luhur. Sakali lebet, dina sidebar kénca, anjeun kedah aksés kana ménu setélan PowerPoint, sayogi salaku "Pilihan". Sakali lebet, dina bagian kénca anjeun kedah lebetkeun bagian "Simpen", dimana anjeun tiasa ningali éta dina turun-turun "Simpen file dina format" Béda format anu anjeun tiasa simpen sacara standar bakal nembongan.

Ngarobih format standar tina dokumén Microsoft PowerPoint

Sakali anjeun parantos ngadamel modifikasi ieu, anjeun bakal tiasa ningali kumaha upami anjeun aksés kana simpen menu kanggo presentasi énggal, dina daptar format éta bakal dipilih sacara standar salah sahiji anu anjeun parantos pilih sual, sanaos leres yén anjeun masih bakal tiasa ngarobih upami anjeun pikahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.