Kumaha ngarobih format tanggal dina Windows 10

Tanggal sareng wanci

Pilihan kustomisasi dina Windows 10 henteu aya tungtungna. Nanging, sacara standar sababaraha diantarana biasana disetél sacara standar gumantung kana komputer, setélan régional, basa, jsb. Khususna, ieu mangrupikeun hal éta sering pisan kajadian sareng tanggal éta, kusabab gumantung kana konfigurasi régional anu anjeun parantos netepkeun dina komputer, éta tiasa ditampilkeun salah sahiji cara atanapi anu sanés.

Nanging, anjeun kedah hariwang perkawis éta, kumargi naha anjeun henteu resep yén dinten, bulan sareng taun dipisahkeun ku tanda baca anu parantos anjeun atur (sacara standar / di Spanyol), saolah-olah anjeun henteu resep urutanana, kusabab anjeun resep ngarobih dinten sareng taun posisi, sabab variabel anu mungkin ogé, sebutkeun yén Windows ngagabungkeun fungsi anu anjeun bakal tiasa ngarobih ieu tanpa masalah..

Ieu kumaha anjeun tiasa ngarobih pormat tanggal dina komputer Windows 10 mana waé

Sakumaha urang disebatkeun, sacara standar Windows masihan kamungkinan pikeun ngarobih format tanggal upami anjeun henteu resep kana anu parantos anjeun pilih pikeun dipilih. Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa ngarobih urutan sareng pemisah anu dianggo dina taskbar sareng sésana sistem operasi. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu:

  1. Aksés ka setélan windows. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu gancang ku mencét kana keyboard komputer Windows + I anjeun, atanapi ku buka tina menu Start.
  2. Dina layar awal, pilih anu pilihan "Waktos sareng bahasa".
  3. Teras di sisi kénca pastikeun pikeun pilih "Daérah". Teras turun ka bagian "Data format régional", sareng tungtungna di handap pilih "Robah format data".
  4. Ayeuna dina Dropdown "Tanggal pondok" anjeun bakal ningali sadaya pilihan anu sayogi. Anjeun kedah milih anu anjeun pikaresep sareng éta bakal dilarapkeun sacara otomatis.
Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha milarian file dumasar tanggal dina Windows 10

Robah format tanggal dina Windows 10

Sakali anjeun parantos ngarobih, anjeun bakal tiasa ningali langsung dina taskbar yén éta memang parantos dirobih kalayan leres, sareng kumargi éta parantos dipidangkeun sakumaha mistina. Opsional, anjeun ogé tiasa ngarobih format tanggal pangpanjangna anu lumaku pikeun daérah sanés sistem operasi, sanaos di dieu anjeun bakal ngagaduhan langkung seueur pilihan.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.