Kumaha ngarobih tempat kaulinan Steam dipasang dina PC anjeun

nyeupan

Ngagaduhan drive SSD anu pangsaéna, tapi ieu ngagaduhan kahirupan anu langkung pondok tibatan HDD anu normal. Kusabab ieu, pikaresepeun pikeun gaduh konfigurasi dina PC anu urang ngagaduhan OS dipasang dina hard drive SSD ditambah program anu paling urang anggo, sareng di sisi séjén kami gaduh kaulinan sareng aplikasi sanés dina hard drive normal. Ieu nyandak seueur padamelan dina SSD sareng manjangkeun umur hirupna.

Kusabab kitu éta pikaresepeun pikeun ngarobih dimana sadaya video game anu urang gaduh dina Steam dipasang, kumargi, sacara standar, aranjeunna nyandak kana diréktori akar C. Janten hayu urang nunjukkeun kumaha ngarobah lokasi dimana gim video anu anjeun pasang tina platform ieu anu pikaresepeun pikeun sadaya jinis video game bakal mimiti dipasang, anu mangrupikeun salah sahiji kaunggulan anu paling hébat dina komputer.

Kumaha ngarobih lokasi tempat kaulinan Uap dipasang dina PC anjeun

  • Pencét dina ménu "Kukus" di kénca luhur
  • Kami milih «Parameter» sareng jandela kalayan sadaya setelan bakal kabuka

 

Parameter

  • Urang milarian tab na "Unduhan" sareng urang pencét kana éta

undeuran

  • Urang ayeuna pencét "Folder Perpustakaan Uap"
  • Dina jandéla pop-up, pencét dina «Tambahkeun folder Perpustakaan»

nyeupan

  • Kami pencét dina bar luhur pikeun milih hard drive dimana urang badé ngadamel folder dimana sadaya gimna bakal dipasang
  • Urang ayeuna pencét "Nyiptakeun folder"

Piling

  • Dina folder anu diciptakeun urang pencét katuhu sareng pilih éta "Ngarobih kana folder standar"

Anjeun bakal siap pikeun sadayana video games anu anjeun pasang buka folder anu anyar anu diciptakeun dina hard drive anu disiapkeun pikeun éta. Éta moal mindahkeun kaulinan anu anjeun pasang, tapi éta bakal dianggo pikeun anu énggal anu anjeun pasang ti ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.