Ngarobih bahasa tina proofreader dina PowerPoint

ngarobah pamaca basa PowerPoint

Ngarobih bahasa tina proofreader dina PowerPoint Kadang-kadang panginten diperyogikeun upami urang kapaksa nganggo basa anu sanés bahasa anu biasa urang, utamina upami urang rutin damel sareng basa anu sanés sapertos basa Inggris. Upami urang henteu lancar dina basana, urang tiasa ngalakukeun kasalahan éjahan.

Pikeun nyingkahanana sareng katingalina goréng dina nyanghareupan klién atanapi upami éta padamelan pikeun kelas, éta henteu pernah nganyenyeri, anggo éjahan éjahan anu sayogi dina PowerPoint. Ku cara anu pituin sareng teu tiasa dijelaskeun, seueur pangguna anu ngagaduhan basa Inggris salaku basa pamaca.

Ku gaduh dina basa Inggris salaku basa, sadaya kecap anu urang tulis, bakal diguratkeun beureum upami urang nyerat dina basa sanés basa Inggris, ngajak urang marios sabab éta henteu aya dina kamus. Pikeun ngarobih basa koréktor dina PowerPoint urang kedah ngalaksanakeun léngkah anu kuring jéntrékeun di handap:

  • Sakali kami parantos muka dokumén anu urang hoyong marios, urang angkat kana opsi na cek tina pita.
  • Teras, pencét dina Bahasa - Nyetél basa koréksi.
  • Akhirna, urang kedah milarian bahasa anu urang hoyong gunakeun pikeun mariksa naha urang salah éja kecap dina presentasi.

Pikeun nyingkahan henteu kedah nganjang ka sadaya slide anu janten bagian tina presentasi, dina pita Review, urang kedah pencét kana pilihan kahiji: Éjahan. Pilihan ieu bakal nganalisis sadaya téks anu kalebet sareng bakal nunjukkeun urang sadayana kecap anu teu aya dina kamus.

Langkung tutorial PowerPoint


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.