Kumaha ngarobih sareng mupus pilihan ménu Windows ku ngaklik katuhu

Ménu kontékstual

Nalika urang masang langkung seueur program dina PC urang, sadaya ieu condong némbongan pilihan anu béda dina ménu kontéks pikeun ngadékompresikeun file ZIP, buka program anu tangtu atanapi anggo fitur khusus tina salah sahiji anu parantos kami pasang.

Pasti sakumaha sababaraha bulan ka pengker, éta menu kontékstual ieu ngeusian deui seueur pilihan, Anu ngalambatkeun waktos kanggo milarian anu dipikahoyong ku kedah ngalih ti hiji ka anu sanés ku mouse mouse. Kalayan program pihak katilu urang ngagaduhan pilihan pikeun ngédit pilihan dina ménu kontékstual éta, janten hayu urang teraskeun terangna.

Kumaha ngédit pilihan ménu kontéks

  • Hal anu pangpayunna urang badé pasang nyaéta Pencét Pencét Katuhu, aplikasi leutik anu cocog sareng sadaya vérsi Windows. Kami unduh ti dieu
  • La urang masang sareng urang diluncurkeun
  • Mimiti urang bade «basa»Dina tab pikeun milih« Spanyol »sahingga sadayana langkung gampang pikeun urang
  • Urang badé "Pencét Katuhu Tweaker«

Modifikasi

  • Ti dieu urang tiasa ngadamel sababaraha modifikasi anu saé kumaha carana nambihan encoding, nyalin kontén, muka paréntah paréntah, ngarékam tindakan, dijalankeun salaku administrator, folder anyar komo mode God diantara anu sanésna
  • Kami milih anu dipikahoyong sareng kami bakal aktip

La Vérsi dibayar Éta anu ngamungkinkeun urang ngaleungitkeun éntri anu dipikahoyong dina ménu kontékstual, tapi upami urang henteu hoyong mayar urang tiasa angkat ka CCleaner.

Kumaha ngahapus éntri anu teu dihoyongkeun dina ménu kontéks

  • Kami unduh y urang ngajalankeun installer ku CCleaner
  • Urang mimitian CCleaner
  • Hayu urang ka pakakas o Pakakas
  • Pencét dina Startup atanapi mimiti
  • Ayeuna urang tingali tilu tab, urang milih anu katilu tina menu kontékstual atanapi Menu Kontéks

Beresih

  • urang tiasa pilih hiji sareng pilih pilihan na Aktipkeun, Pareuman sareng Hapus. Disarankeun anjeun nyobaan mareumanana, sareng engké, upami anjeun ningali yén anjeun parantos teu nganggo sakedik, hapus tungtungna

CCleaner anu teras-terasan nunjukkeun na versatility hébat pikeun nawiskeun kami pangalaman anu pangsaéna pikeun ngajaga sistem urang bersih, dina hal ieu éntri ménu kontéks.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.