Kumaha ngarobih waktos anu diperlukeun pikeun layar konci pikeun ngaleungit di Windows 10

Kumaha ngarobih waktos

Dina Windows 10, sistem operasi ngagaduhan fitur konci layar sateuacan anjeun lebet kana akun anjeun. Pangalaman anyar nunjukkeun waktos sareng dinten, status gancang aplikasi anu anjeun pikahoyong sareng gambar latar tukang, anu biasana parantos dipilih ku pangguna tina gambarna atanapi anu dipilih ku Windows Spotlight.

Sedengkeun layar konci nawiskeun inpormasi anu saé sareng gambar anu saé, pastina anjeun parantos sadar saatos 60 detik layar pareum nalika anjeun ngonci akun Windows 10. Ieu lumangsung sanaos anjeun parantos ngarobih setélan listrik supados monitor henteu pernah pareum atanapi komputer henteu kantos ngantep.

Ieu kusabab, ku desain, sistem operasi kalebet fitur anu ngadeteksi nalika alat dikonci sareng ngajalankeun konter 60 detik. Saatos waktos parantos lami, layar komputer pareum. Fungsi ieu teu tiasa disaluyukeun tina Setélan, sanaos tiasa dirobih tina panyunting Registri.

Kalayan léngkah di handap ieu kami bakal tiasa ngarobih waktos anu urang tiasa berinteraksi sareng tukang, kaayaan atanapi bahkan Cortana. Émut yén kami badé noél rédistén régistri, janten turutkeun sadaya léngkah supados henteu nimbulkeun masalah anu teu disangka-sangka.

Kumaha ngarobih sabaraha lami layar ditampilkeun nalika PC dikonci

  • Kami nganggo Windows + R pikeun ngajalankeun paréntah ngaji. Kami nyerat regedit teras pencét "OKÉ"
  • Urang teraskeun jalur ieu:

HKEYLOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\7516b95f-f776-4464-8c53-06167f40cc99\8EC4B3A5-6868-48c2-BE75-4F3044BE88A7

  • Dina bagian katuhu kami klik dua kali dina konci na Atribut DWORD

Regedit

  • Kami ngarobih nilaina ti 1 ka 2
  • Kami masihan «narima«

Léngkah-léngkah ieu nyaéta ngan ukur pikeun ngaktipkeun pilihan dina Windows 10 disebatna salaku «Konsol konci nampilkeun waktos», atanapi jam sabaraha urang tiasa ngarobih layar konci. Ayeuna urang ngan kedah ngaropea pilihan ieu salami urang hoyong:

  • Ayeuna anggo kombinasi konci Windows + X pikeun ngaluncurkeun ménu anu maju sareng pilih "Pilihan Daya"
  • Pencét dina «ngarobah setelan rencana«

rencana

  • Ayeuna pencét dina «Ngarobih setélan kakuatan maju«

konfigurasi

  • Dina jandéla Setélan Canggih, gulung dugi ka mendakan «layar»Sareng dilegakeunana ku ngaklik ikon« + »
  • Ayeuna anjeun kedah ningali pilihan «Batal waktos shutdown shutdown«. Pencét dua kali

Antosan waktos

  • Ngarobih waktos standar tina 1 menit kana naon waé anu anjeun pikahoyong (sok sababaraha menit)
  • Pencét ayeuna «aplicar«
  • Ayeuna "narima«

Ayeuna anjeun tiasa tés waktos anu tetep layar konci Windows sateuacan log in.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.