Ngaropea éditor GIMP ku antar muka Photoshop

Salami mangtaun-taun kuring hubungan sareng komputer anu aya sareng sistem operasi (langkung ti 20 taun), Kuring parantos diuji sajumlah ageung aplikasi boh ngédit pidéo sareng fotografi, pikeun nyiptakeun dokumén, basis data, spreadsheet, presentasi ... tapi tungtungna, kuring sok datang deui.

Sakali anjeun biasa ngagunakeun antar muka, kalayan pintasan keyboard anu saluyu, hésé pisan pikeun dirobah, kusabab mémori otot tiasa maénkeun trik dina anjeun. Salah sahiji editor anu kuring anggo sporadis nyaéta GIMP, éditor poto gratis, pohara kuat sarta éta boga saeutik sirik Photoshop.

Nalika kuring nyarios dengki, hartosna fungsi utama anu ditawarkeun ka kami, sabab dinten ayeuna, henteu aya aplikasi séjén dina pasar anu nawiskeun fungsi anu sami pikeun urang. sanes kakuatan anu sami anu tiasa urang mendakan dina aplikasi Adobe ieu.

Masalah sareng GIMP, sahenteuna pikeun kuring, nyaéta anu parantos kuring mairan di luhur. Kuring parantos nganggo Photoshop salami mangtaun-taun sareng kuring terang dimana sadaya pilihan anu kuring peryogikeun aya unggal waktos. Nalika kuring nganggo GIMP, peryogi langkung ti dua kali salami kanggo ngolah gambar sabab kuring kedah nomeran fungsi anu kuring anggo sacara rutin dina Photoshop.

Untungna, pikeun pangguna ieu, kalebet kuring sorangan, kami ngagaduhan PhotoGIMP, modifikasi editor poto GIMP anu nerapkeun éstétika anu sami anu tiasa urang mendakan dina Photoshop. Vérsi ieu sayogi kanggo sadaya platform: Windows, macOS, sareng Linux.

Salaku tambahan, sapertos GIMP kami tiasa ngaunduh sacara gratis gratisngalangkungan tautan ieu. Perlu sateuacanna dipasang dina versi panganyarna tina GIMP, kumargi PhotoGIMP mangrupikeun modifikasi éstétis tina ménu aplikasi. Sakali urang masang mod ieu, antarbeungeutna bakal robih kana basa Inggris, tapi urang tiasa ngarobih basa deui kana Spanyol tanpa masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.