Kumaha carana ngawatesan aksés sababaraha aplikasi kana data atanapi alat urang

Windows 10

Kadatangan Windows 10 nyandak kami sareng sajumlah ageung pilihan éta ngan ukur tiasa kapendak dina alat sélulérNanging berkat konvergénsi alat sareng sistem operasi anu kawéntar, Microsoft parantos ngalaksanakeun kalayan saé pisan, masihan kami seueur pilihan anu urang teu tiasa mikir yén urang tiasa ngagaduhan dina sistem operasi desktop.

Android sok dicirian salaku sistem operasi dimana aplikasi gaduh aksés kana seueur data ti terminal kami, data nu urang kudu ngidinan aksés lamun urang hayang make eta, saprak disebutkeun, eta moal pernah dieksekusi. Untungna Android 6.0 Marshmallow tungtungna ngamungkinkeun urang pikeun ngarobih idin anu diperyogikeun ku aplikasi pikeun dianggo dina alat kami, sahingga panyungsi anu saderhana henteu kedah aksés kana kontak kami, kaméra, mikropon upami urang henteu kantos nganggo. Kalayan Windows 10 kami ogé tiasa ngarobih idin anu diidinan ku sababaraha aplikasi dina data kami, sapertos aksés kana kaméra, kontak kami, kalénder, mikropon, béwara, lokasi ...

Ngaleungitkeun aksés ka data / alat tina Windows 10 PC urang

hapus-idin-aplikasi-alat-di-jandéla-10

  • Mimiti kami bakal klik dina tombol mimiti teras pencét dina kabayang roda perenahna di sisi kénca menu mimiti.
  • Salajengna urang bakal balik kana pilihan kalaluasaan, dimana urang tiasa nyaluyukeun aksés tina aplikasi kana data urang atanapi ka alat PC urang nganggo Windows 10 sapertos kaméra, mikropon, lokasi, kalénder, kontak ...
  • Dina léngkah salajengna urang kedah pilih alat atanapi data anu urang hoyong batesan kana sababaraha aplikasi. Dina hal ieu kami badé milih Mikropon.
  • Di jero Mikrofon urang tiasa ningali kumaha Twitter ngagaduhan aksés kana mikropon kami, tanpa terang ka santo yén kumargi urang teu tiasa nawiskeun fungsi naon waé anu tiasa urang laksanakeun ngalangkungan mikropon.
  • Pikeun ngawatesan aksés kana mikropon kana aplikasi Twitter, kami bakal pencét dina saklar gigireunana pikeun nganonaktifkeunana.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.