Kumaha ngonpigurasikeun autosave dina Microsoft Word supados henteu kaleungitan parobihan dokumén

Microsoft Word

Salah sahiji takwa pangageungna nalika ngadamel dokumén Word ti Microsoft Windows nyaéta kamungkinan éta, sabab éta tiasa kajantenan Excel o kalayan PowerPointKusabab sagala jinis karusakan dina alat-alatna, sapertos kagagalan listrik atanapi anu sapertos kitu, eusi file anu dimaksud tiasa leungit.

Nanging, upami anjeun gaduh langganan Office 365, aya pilihan pikeun nyingkahan ieu ku cara anu saderhana, hatur nuhun eusi dokumén anu anjeun damel bakal disingkronkeun langsung sareng OneDriveKalayan kecap séjén, sistem gudang file Redmond sorangan. Ku cara kieu, naon waé parobihan anu anjeun laksanakeun bakal langsung disingkronkeun, anu ku anjeun bakal tiasa diakses tina sadaya alat anu parantos dikaitkeun sareng akun éta, salian ti kéngingkeun konténna iraha waé anu anjeun pikahoyong.

Ieu kumaha anjeun tiasa ngonpigurasikeun autosave pikeun dokumén Microsoft Word dina Windows

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, hatur nuhun kana konfigurasi autosave anu aya dina Microsoft Word, dimungkinkeun pikeun nyimpen dokumén anu dimimitian sacara lokal dina awan perusahaan nyalira, anu sagala parobahanana bakal langsung dibayangkeun. Pikeun ieu, urang émut yén diperyogikeun parantos dipasang versi panganyarna tina Microsoft Office dina alat-alat anu dimaksud, ogé rekening Microsoft (anjeun tiasa nganggo anu pribadi, bisnis atanapi pendidikan tanpa masalah), numbu leres.

Microsoft Word
Tulisan anu aya hubunganana:
Naon anu kedah dilakukeun upami toolbar ngaleungit dina Word

Pikeun ngalakukeun ieu, upami anjeun nyumponan sarat di luhur, anjeun bakal ningali kumaha di luhurna, euy Di juru kénca, slaider leutik nembongan ngaktipkeun dokumén autosave yén anjeun ngédit sual. Anjeun ngan ukur kedah mencét teras éta bakal naroskeun ka anjeun dina akun cloud mana anu anjeun hoyong simpen dokumén, kanggo engké angkat ka lokasi file cenah, hal anjeun tiasa milih numutkeun kahoyong anjeun nyalira.

Aktipkeun autosaving dokumén dina awan dina Microsoft Word

Pas anjeun milih sadayana di luhur, Word bakal ngamimitian unggah dokumén sacara otomatis, hal anu henteu kedah lami, sanaos leres yén éta beda-beda gumantung kana kagancangan sambungan Internet anjeun sareng ukuran dokuménna. Engké, anjeun bakal ningali kumaha upami anjeun nambihan atanapi ngarobih kontén, dina palang luhur nunjukkeun yén éta disimpen, nyaéta, éta anjeun ngamutahirkeun dokumén dina lokasi awan. Ku cara kieu, anjeun bakal nyingkahan kaleungitan éta sareng kedah nyimpenna périodik atanapi nalika anjeun bérés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.