Nikmati Amazon Prime Video dina Windows 10 kalayan aplikasi resmi na

Amazon Perdana Video

Kaseueuran panyungsi ayeuna ngamungkinkeun kami pikeun nikmati sadaya jasa streaming anu ayeuna aya di pasar. Nanging, sababaraha di antawisna, sapertos Netflix, ogé nawiskeun kami kamungkinan ngaraosan sadayana katalogna ngalangkungan aplikasi resmi pikeun Windows 10, aplikasi anu sayogi di Microsoft Store.

Tapi sanés ngan hiji-hijina, kusabab raksasa e-commerce, Amazon, nembé ngaluncurkeun aplikasi Amazon Prime Video for Windows di Microsoft Store, janten kami ogé tiasa aksés katalog layanan vidéo streaming ieu langsung tina aplikasi sareng ngamangpaatkeun salah sahiji kautamaan utami.

Amazon Perdana Video

Kauntungan utama sareng hiji-hijina anu ditawarkeun ku aplikasi Windows tina Netflix sareng Amazon Prime Video, nyaéta kamungkinan tiasa unduh eusi kanggo nonton tanpa konéksi internét, fungsi anu ngajantenkeun cocog nalika urang badé kaluar nganggo laptop ka daérah anu urang terang yén sambungan Wi-Fi moal sayogi.

Ngeunaan panganteur pangguna, aplikasi ieu nawiskeun kami sami yén kami tiasa mendakan duanana dina vérsi pikeun tablet sareng alat sélulér sareng ngaliwatan peramban, tapi henteu sapertos anu terakhir, kami ogé tiasa nga-download eusi.

Amazon Perdana Video

Tina aplikasina, urang tiasa pilih lagu audio anu urang hoyong sepanjang waktos ogé ngamungkinkeun urang netepkeun upami urang hoyong nambihan tarjamahan dina basa sanés. Aplikasi ieu, anu sayogi diunduh gratis, ogé masihan kami aksés kana katalog pilem séwa anu ditambihan Amazon sababaraha minggu ka pengker.

Fungsi X-Ray, fungsi anu ngamungkinkeun urang pikeun gancang terang saha palaku na anu nembongan dina layar iraha waé, ogé sayogi dina vérsi ieu pikeun Windows. Upami anjeun hoyong unduh Amazon Prime Video pikeun Windows, anjeun kedahna waé pencét tautan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.