Kumaha nganonaktipkeun sawangan tab Microsoft Edge di Windows 10

Tab samemehna

Di Vivaldi, penjelajah énggal ti dulur-dulur di Opera, urang ngagaduhan sawangan bulu panon anu ngamungkinkeun urang pikeun ningali gancang kana anu urang parantos kabuka ku ngantepkeun mouse mouse pikeun aranjeunna. Ku cara kieu, urang tiasa gancang terang naon anu kajantenan dina jalma-jalma anu urang parantos terbuka sahingga urang bahkan henteu kedah nyaah ka aranjeunna.

Di Microsoft Edge kami ogé ngagaduhan sawangan ieu, sanaos pikeun seueur jalma éta sanés fitur anu saé pisan, janten hayu urang ngalangkungan sakedik ieu pituduh pikeun mareumanana ngaliwatan tweak leutik dina pendaptaran Windows. Tangtosna, émut yén parobihan ieu dina Regedit kedah dilakukeun kalayan ati-ati pisan.

Tepi mangrupikeun pangotéktak wéb anyar anu ngagaduhan seueur rohangan ngadeukeutan pertandingan. Plugins sareng addons mangrupikeun salah sahiji titik lemah na, tapi leres éta parantos ningkat sareng pembaruan énggal sapanjang taun janten panyungsi anu langkung saé.

Janten hayu urang nyobian ngaleungitkeun kamampuan ningali dina a jandela leutik sawangan tina tab anu némbongan nalika pointer mouse disimpen dina salah sahiji anu kami parantos kabuka.

Kumaha mareuman sawangan tab di Tepi

Sakumaha anu kuring kantos saurna, ati-ati pisan dina parobihan dina rédedit, janten punten nuturkeun sadaya léngkahna ogé.

  • Urang tutup Microsoft Tepi
  • Kami nganggo kombinasi konci Windows + R pikeun muka paréntah ngaji
  • simkuring nulis Regedit terus pencét enter pikeun muka pendaptaran Windows
  • Anjeun kedah angkat ka dieu:

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppContainer\Storage\microsoft.microsoftedge_8wekyb3d8bbwe\MicrosoftEdge\TabbedBrowsing

Regedit

  • Pencét kana jandéla ageung di belah katuhu, pilih "Anyar" terus dina «nilai DWORD (32bits)
  • Kami namina konci salaku TabPeekDiaktipkeun
  • Pencét kana narima
  • Urang ngadamel klik dua kali dina konci anyar dihasilkeun sareng kami pastikeun disetél ka 0
  • Urang pasihkeun narima
  • Urang tutup teh redaktur pendaptaran

Ayeuna anjeun kedah henteu ningali deui sawangan dina tab. Upami anjeun hoyong gaduh deui, anjeun kedah ngarobih nilai 0 dina konci anu diciptakeun ku 1.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.