Ieu kumaha anjeun tiasa nganonaktifkeun Cortana dina komputer Windows 10 anjeun

Cortana

Kalayan datangna Windows 10, salah sahiji pungsionalitas anu paling diantisipasi nyaéta Cortana, asistén virtual berkat dimungkinkeun pikeun ngalakukeun tindakan dina komputer nganggo ukur sora pikeun ngalakukeunana. Kanggo sababaraha waktos, éta lumayan mangpaat pikeun pangguna, tapi anu leres na ayeuna ayeuna beuki di anggo kusabab kuatna pasanggiri.

Kusabab kitu Tiasa waé anjeun henteu nganggo na hoyong nyandak kasempetan pikeun mareuman jasa cenah. Ku cara kieu, utamina upami komputer anjeun rada lami, anjeun tiasa ngamimitian langkung gancang sareng sistem operasi nyéépkeun sumber anu kirang dina umum. Salaku tambahan, anjeun bakal kéngingkeun sakedik deui rohangan dina taskbar komputer anjeun, janten anjeun tiasa gaduh jalan pintas upami anjeun hoyong, contona.

Kumaha nganonaktipkeun Cortana dina Windows 10

Sakumaha urang disebatkeun, dina hal ieu Nganonaktipkeun Cortana dina Windows 10 tiasa ngagaduhan kaunggulan anu tangtu pikeun komputer anjeunkhususna upami parantos sepuh atanapi gaduh sababaraha sumber anu sayogi. Nanging, masalah ku tiasa ngahontal ieu nyaéta yén teu aya pilihan sapertos tiasa ngalakukeun ieu lengkep.

Kusabab alesan anu sami ieu, cara anu pangsaéna pikeun nganonaktifkeun Cortana nyaéta nganonaktipkeun nalika komputer hurung, sahingga henteu langsung dimimitian ku Windows. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah angkat heula ka Task Manager (anjeun tiasa pencét katuhu dina taskbar sareng anjeun bakal mendakanana). Saterusna, di luhur anjeun kedah angkat ka "Start", milarian di antara jasa anu béda-béda éta pilihan kortana, teras salajengna pencét éta kalayan tombol katuhu pikeun milih "Pareuman".

Cortana
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara uninstall Cortana tina Windows 10

Pareuman Cortana dina Windows 10

Sakali ditumpurkeun sapertos kitu, anjeun ngan ukur kedah ngabalikan komputer anjeun sareng, dina ngamimitian salajengna, Cortana moal dilebetkeun janten anjeun moal hariwang ngeunaan éta. Upami anjeun robih pipikiran, anjeun kedah waé balik ka task manager sareng aktipkeun deui jasa.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.