Daniel Terrasa

Éditor khusus dina téknologi sareng masalah internét kalayan pangalaman langkung ti sapuluh taun dina média digital anu béda. Kuring geus digawé salaku redaktur sarta panyipta eusi pikeun béda e-commerce, komunikasi, pamasaran online tur pausahaan iklan. Kuring ogé parantos nyerat (sareng nyerat) dina situs wéb ékonomi, keuangan sareng séktor sanés. Karya kuring ogé karep kuring. Ayeuna, di Windows News, kuring ngahaturanan diri pikeun ngajalajah alam semesta Windows anu pikaresepeun unggal dinten ti jero. Tujuanana kuring nyaéta pikeun nepikeun ka pamiarsa sagala kamungkinan yén sistem operasi Microsoft nawiskeun urang pikeun ngahontal tujuan urang, boh sacara profésional sareng pribadi.