Fransisco Fernandez

Gairah ngeunaan sagalana nu patali jeung téhnologi saprak komputer munggaran kuring. Ayeuna, kuring tanggung jawab ngokolakeun jasa IT, jaringan sareng sistem, sareng upami aya anu teu acan robih ti mimiti kuring, nyaéta Windows. Kuring ogé ngatur sababaraha portal sanés dina Internét sapertos iPad Experto. Di dieu anjeun tiasa ningali sadayana anu kuring diajar salami mangtaun-taun anu aya hubunganana sareng sistem operasi Microsoft.

Francisco Fernández parantos nyerat 269 tulisan ti Nopémber 2019