Ignacio Sala

Kuring parantos nganggo Windows ti 90an, nalika PC munggaran kuring ditangan. Saprak harita kuring kantos janten pangguna satia pikeun sadaya vérsi anu Microsoft badé dileupaskeun ka pasar Windows.