Joaquin Garcia

Jandéla parantos nalukkeun dunya Informatica sareng sanaos aranjeunna hoyong ngaleungitkeun éta, éta masih kénéh tolok ukur. Kuring parantos nganggo Windows ti 1995 sareng kuring resep pisan. Tambih Deui: latihan ngajantenkeun sampurna.