Conchi Sisilia

Kuring lahir di taun 80an sareng ti saprak alit kuring katarik ku sagala jinis alat digital. Nalika kuring yuswa 9 taun, bapak masihan komputer mimiti kuring, 128Kb Spectrum ZX ngamungkinkeun kuring ngamimitian di dunya komputasi, program sareng bagikeun gim munggaran anu kuring damel sareng réréncangan. Kuring gancang ngadamel kabisat ka PC anu cocog, 80286 munggaran kuring sareng DOS sareng Windows 3.1, dimana kuring nyiptakeun database krom munggaran kuring sareng DBase3 sareng Lotus sareng latihan ngetik sareng Wordperfect. Ti saprak éta, anu dimimitian salaku hobi tungtungna janten bidang studi kuring sareng dimana kuring ngembangkeun karir profesional kuring: dunya komputasi. Dina waktos ayeuna, kuring parantos damel sareng seueur produk anu didamel ku Microsoft, ti sistem operasi dugi ka utilitas anu kirang dikenal sapertos asisténna Bob. Diantara hobi kuring nyaéta maca sareng bioskop, anu kuring anggap sorangan gairah. Abdi resep kana téknologi, kuring henteu tiasa nolak, sareng kuring resep nyobian sareng mendakan aplikasi anyar. Dina ahir poé, upami kuring gaduh sababaraha waktos luang, kuring nyéépkeun sareng Xbox 360 kuring.