Manuel Ramirez

Sadayana hirup abdi caket kana Windows ti saprak 95, 98, XP sareng 7, sareng ayeuna ngaraosan éta Windows 10 anu janji pisan di awal na sareng anu teu nguciwakeun. Khusus pikeun seni, dimana Windows ngajantenkeun padamelan sadidinten langkung gampang. Nulis ngeunaan fungsionalitasna mangrupikeun hal anu kuring ogé resep.