Miguel Hernandez

Kabogoh parangkat lunak sareng khususna Windows, kuring pikir yén ngabagi eusi sareng élmu kedah leres, sanés pilihan. Kusabab kitu, kuring resep ngabagi sadayana anu kuring pelajari ngeunaan sistem operasi ieu.

Miguel Hernández parantos nyerat 134 tulisan saprak Méi 2016