Kumaha cara ngosongkeun rohangan panyimpenan sacara otomatis di Windows 10

Windows 10

Gumantung kana panggunaan anu kami pakean, sigana yén tempat panyimpenan alat-alat urang langkung ti cekap, atanapi éta urang teras-terasan milari jalan pikeun merobih rohangan dimana waé urang tiasa, mupus file samentawis, ngosongkeun sampah ...

Windows 10 sadar kana masalah sababaraha pangguna sareng sacara otomatis ngurus ngabébaskeun rohangan anu teu tiasa dianggo dina alat kami. Nanging, upami kabutuhan panyimpenan urang praktis unggal dinten, urang tiasa ngarobih nilai-nilai anu ditetepkeun sacara asli sahingga unggal dintenna ngosongkeun rohangan.

  • Kami ngaksés konfigurasi Windows 10 ngalangkungan pintasan keyboard Tombol Windows + i atanapi urang aksés ngalangkungan ménu mimiti sareng ngaklik roda roda gigi anu ditingalikeun dina bagian kénca handap tina menu ieu.
  • Pencét kana Sistem> Panyimpenan.
  • Dina kolom katuhu, rohangan gudang total bakal ditingalikeun sareng rohangan anu parantos kami candak. Pikeun ngaksés pilihan pikeun ngosongkeun rohangan, urang milari opsi Ngarobih cara pikeun ngosongkeun rohangan sacara otomatis.

Dina pilihan Ngarobih cara pikeun ngosongkeun rohangan sacara otomatis, urang gaduh tilu pilihan anu sayogi:

  • Sénsor panyimpenan: Sensor panyimpenan jawab sacara otomatis ngadeteksi sabaraha rohangan panyimpenan anu urang tiasa ngosongkeun sareng upami dimungkinkeun pikeun ngébréhkeunana sacara aman tanpa mangaruhan integritas sistem.
  • Berkas sementara: Payil samentawis mangrupikeun anu dianggo ku aplikasi pikeun fungsina leres, éta ibarat cache panyungsi. Cache browser ngamungkinkeun halaman anu paling sering urang buka pikeun dimuat langkung gancang kumargi file anu ditetepkeun, sapertos desain na, saacanna parantos diunduh kana komputer urang sahingga urang henteu kedah ngamuatna unggal urang nganjang deui. Halaman Wéb.
  • Ngosongkeun rohangan ayeuna. Pilihan terakhir ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngosongkeun rohangan sacara otomatis ku ngalakukeun tindakan anu parantos kami atur di luhur.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.