Naon paket kantor

kantor

Paket Office, ogé katelah Office suite sareng sateuacana salaku Office 365, mangrupikeun set aplikasi Microsoft anu kami tiasa nganggo. nyieun sagala jinis file.

Dokumén téks, spreadsheet, pangkalan data, presentasi, ngatur tugas sadinten, nelepon audio sareng pidéo... Aranjeunna bagian tina Office suite.

Ayeuna suite Office disebutna Microsoft 365, Gawéna dina langganan bulanan taunan sareng diwangun ku langkung ti belasan aplikasi.

Naon Office suite

Set aplikasi anu diwangun ku Word, Excel, PowerPoint, Access sareng Outlook, parantos dikenal langkung ti 20 taun. suite kantorjeung. Nanging, dina 2013, Microsoft mutuskeun ngaganti ngaran eta mun anjeun nerapkeun layanan langganan.

Ladenan langganan ieu, anu pangguna kedah mayar biaya bulanan atanapi taunan kanggo nganggo aplikasi Office, diganti nami Office 365, ngarujuk kana poé-poé anu ngawangun sataun.

Sapanjang taun, Microsoft lirén ngajual Kantor sacara mandiri, sareng versi langganan mangrupikeun hiji-hijina pilihan anu sayogi pikeun usaha sareng individu anu hoyong. sah ngagunakeun sadaya aplikasi Office.

Sasuai, Microsoft geus ngembang sarta geus mimiti museurkeun lolobana jasa dina awan, utamana platform panyimpen awan na pikeun pihak katilu, Azure, pausahaan diarahkeun ku Satya Nadella, dingaranan Office 365 deui.

Ti mimiti taun 2019, Office 365 parantos katelah Microsoft 365. Naon Microsoft 365? Microsoft 365 sami sareng Office. Éta mangrupikeun set aplikasi anu sami anu dugi ka ayeuna urang terang salaku Office 365 sareng sateuacana pakét Office atanapi suite Office.

Dina waktos éta, Microsoft ogé ngarobih metode monetisasi, ngamungkinkeun perusahaan sareng individu kasempetan pikeun meuli lisénsi aplikasi tanpa kudu ngagunakeun langganan bulanan / taunan.

Nyimpulkeun: suite Office ayeuna Microsoft 365.

Aplikasi anu kalebet dina Office

kantor

nu aplikasi kaasup dina Microsoft 365 (baheulana katelah Office and Office 365) nyaéta:

kecap

némbongkeun Anjeun kaahlian nulis.

Access

Jieun, kustomisasi, sareng bagikeun aplikasi basis data tailored pikeun bisnis Anjeun atawa kabutuhan individu.

Excel

Panggihan data, sambungkeun kana éta, modélna, analisa, sareng visualisasikeun wawasan.

PowerPoint

Desain presentasi professional

pausahaan nu ngaluarkeun

nyiptakeun naon waé, ti labél ka buletin jeung bahan pamasaran.

OneNote

Nangkep jeung ngatur catetan-Catetan dina sadaya alat anjeun.

Skype

Ngalaksanakeun nelepon sora jeung video, make obrolan jeung babagi payil.

Pikeun Naha

Ngadamel a lacak tugas anjeun di hiji tempat kalawan kecerdasan nu mantuan Anjeun ngumpulkeun, prioritas tur ngalakukeun leuwih babarengan.

Kalénder

Rencanana sareng bagikeun waktos rapat, acara sareng kéngingkeun béwara otomatis.

Bentuk

Cree survey, questionnaires jeung polling gampang tur tingal hasilna sacara real waktos.

melong

Email kelas bisnis ngaliwatan pangalaman Outlook lengkep jeung akrab

Perlindungan budak

Ngajaga barudak anjeun online kalawan saringan eusi sareng wates waktos layar, tambah tetep disambungkeun di dunya nyata jeung babagi lokasi.

Sway

Jieun jeung babagi laporan interaktif, presentasi jeung carita pribadi.

kontak

Ngatur informasi kontak ti sadaya babaturan anjeun, kulawarga, ko-pagawe jeung kenalan.

OneDrive

Nyimpen anjeun file dina hiji tempat aksés aranjeunna sarta babagi aranjeunna.

Kakuatan ngajadikeun otomatis

Cree alur kerja antara aplikasi, payil, jeung data pikeun ngajadikeun otomatis tugas-consuming waktu.

tim

nelepon, ngobrol jeung nyieun rencana jeung kulawarga jeung babaturan. Aplikasi ieu asli kalebet Windows 11.

Kumaha cara nganggo Microsoft Office 365 / Microsoft 365 gratis

Kantor gratis

Nalika pangguna mayar langganan Microsoft 365, aranjeunna tiasa nganggo sadaya aplikasi Office ngalangkungan aplikasi anu cocog pikeun Windows, macOS sareng alat sélulér. tanpa watesan nanaon.

Ogé, urang gaduh a 1 TB panyimpenan kaasup ngaliwatan OneDrive, platform panyimpen awan Microsoft.

Upami urang sanés palanggan Microsoft 365, urang tiasa nganggo vérsi anu diréduksi kalayan fungsi anu langkung sakedik ngalangkungan browser wéb, salami urang gaduh akun email Microsoft (Outlook, Hotmail...).

Watesan anu urang mendakan upami urang hoyong nganggo Microsoft 365 gratis aya dua:

  • Aplikasi anu sayogi aya tilu: Word, Excel sareng PowerPoint.
  • Jumlah pilihan kawates pisan dina sadaya aplikasi.

Sadaya dokumén anu urang jieun ngaliwatan versi online, diaksés tina outlook.com, aranjeunna tiasa disimpen dina akun OneDrive (anu kalebet 5 GB gratis) atanapi di tim kami.

Kumaha carana nganggo Microsoft Office 365 dina telepon sélulér

kantor on mobile

Aplikasi Word, Excel, sareng PowerPoint sayogi dina Play Store sareng dina App Store Éta peryogi langganan Microsoft 365 kanggo dianggo.

Upami kabutuhan anjeun henteu luhur pisan dina hal nyiptakeun dokumén, anjeun tiasa milih unduh aplikasi Office.

aplikasi ieu ngawengku versi ngurangan tina Kecap, Excel sareng PowerPoint, versi leuwih ti cukup pikeun kalolobaan pamaké. Aplikasi ieu ogé kalebet asli dina Windows 10 sareng Windows 11.

Aplikasi Office pikeun smartphone ngahijikeun a Catetan manajer anu nyingkronkeun sareng aplikasi PC tina Windows 10 sareng Windows 11.

Ngidinan kami digitalisasi dokumén, ngarahkeun sora urang supados sacara otomatis nranskripsikeun kecap anu urang ucapkeun, témplat pikeun Word, Excel sareng PowerPoint...

Unduh Office pikeun Android

Unduh Office pikeun ios

Upami aplikasi ieu pondok tina segi fungsi, urang kedah naroskeun ka diri urang sorangan naha éta leres-leres patut kontrak langganan individu ka Microsoft 365 atawa kulawarga.

Sabaraha biaya Microsoft 365?

Microsoft nawiskeun kami rencana harga anu béda pikeun ngagunakeun Microsoft 365. Di hiji sisi, kami mendakan rencana individu ngagaduhan harga 69 euro per taun atanapi 6,99 euro per bulan.

Rencana ieu ngamungkinkeun urang ngagunakeun sadaya aplikasi Office sareng akun pangguna sareng kalebet 1TB gudang.

Versi Kulawarga Office 365 hargana 99 euro per taun atanapi 9,99 euro per bulan. Kalayan rencana ieu, urang tiasa nganggo Office dugi ka 6 akun anu béda (cocog pikeun kulawarga) sareng masing-masing kalebet 1 TB panyimpenan.

Kalayan duanana langganan, urang tiasa nganggo aplikasi Office dina sadaya ékosistem dimana éta sayogi: Windows, macOS, Android, ios...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kenneth Boos Lamy cenahna

    Kuring sapinuhna percanten ka Windows naon anu aranjeunna usulkeun atanapi pasang.

  2.   Joseph Tukang Jahit cenahna

    Sis plau, impor bulanan jeung/atawa kuota taunan???